AK Partili Turan'dan CHP'li vekile: Sizi Ay'a götürelim, en büyük heykeli açın

TBMM Genel Kurulu'nda Milli Uzay Programı tartışması yaşandı. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, uzay programı konuşması sırasında laf atan CHP'li milletvekiline tepki gösterdi. Turan, "Teklif ediyorum sizi Ay'a götürelim, siz de orada en büyük heykelin açılışını yapın" dedi.

AK Partili Turan'dan CHP'li vekile: Sizi Ay'a götürelim, en büyük heykeli açın
AK Partili Turan'dan CHP'li vekile: Sizi Ay'a götürelim, en büyük heykeli açın
GİRİŞ 10.02.2021 16:59 GÜNCELLEME 10.02.2021 16:59
Bu Habere 124 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, TBMM Genel Kurulunda, Milli Uzay Programı'na ilişkin değerlendirmesi sırasında kendisine laf atan CHP'li milletvekillerine "Biz Uzay Programı'nı hayata geçirelim. Teklif ediyorum sizi Ay'a götürelim, siz de orada en büyük heykelin açılışını yapın." diye seslendi.

"SİZİ AY'A GÖTÜRELİM, EN BÜYÜK HEYKELİ ORADA AÇIN"

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı Milli Uzay Programı'nın, Türkiye'yi bir çok alanda daha bir noktaya ve uzay yarışında ülkeyi çok güçlü hale getireceğine yönelik inancını dile getirdi. Program'ın hedeflerini sıralayan ve çok özel bir proje olduğunu belirten Turan, ülkeye ve millete hayırlı olması temennisinde bulundu.

Turan, konuşması sırasında kendisine laf atan CHP'li milletvekillerinin "Uzaya gidip ne yapacağız?" dediklerini aktaran Turan, CHP'li milletvekillerine yönelik şunları söyledi:

"Muhalefet ile ülkeye düşmanlık, ihanet arasında çok ince bir çizgi var. Çin'e ihracat trenimiz yola çıkar, tüm millet sevinir, malum arkadaşlar dalga geçer, sevinemezler. Milli İHA'mızı, SİHA'mızı yaparız, tüm millet heyecanlanır, mutlu olur, malum arkadaşlar sevinemezler, maalesef üzüntü ifade ederler. Doğal gaz buluruz, Türkiye kategorik olarak ekonomide farklı bir yere geçecek diye seviniriz ancak arkadaşlarımız sevinemezler. Siz dalga geçin, tiye alın, sevinmeyin ama biz iddialıyız, heyecanlıyız, kaybettiğimiz 21. yüzyılı mutlaka geri almasını bileceğiz. Biz Uzay Programı'nı hayata geçirelim. Teklif ediyorum sizi Ay'a götürelim, siz de orada en büyük heykelin açılışını yapın. Bizler bu vizyonla, heyecanla, 83 milyonu motive ederken, siz de küçük dünyanızda muhalefet yaptığınızı zannederken aslında ülkenin heyecanını zayıflattığınızı, büyümesine yan baktığınızı, bu toplumda da bunun karşılığının olmadığını inşallah görürsünüz."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 124
  • Serii 3 yıl önce Şikayet Et
    Cuk diye oturmuş vallahi helal sana bee , yanında Selo meloyuda gönderelim
    Cevapla
  • kara 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam ne kapak yapmis ya laa
    Cevapla
  • Ejder 3 yıl önce Şikayet Et
    Heykelden az para görüyorlardı birde akıl verdiniz heykelcikleri desene milletin parasını uzayda heykel furyasiyla cebe indirecekler en az beş yıl heykelciler vurgun yapar
    Cevapla
  • URFA 63 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar yani CHP ve zihniyetini Hindistana gondereceksin ganj nehrine dökeceksin
    Cevapla
  • Akıncı 3 yıl önce Şikayet Et
    Cuk diye oturtturmuş Chpkk ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi