Bakan Soylu Gara'ya giden vekili açıkladı!

Son dakika haberine göre; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Meclis'ten ayrılırken basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bakan Soylu, Gara'ya giden milletvekilinin kim olduğu sorusuna, "HDP'li kadın bir milletvekili. Şu anda parlamentoda" şeklinde yanıt verdi.

Bakan Soylu Gara'ya giden vekili açıkladı!
Bakan Soylu Gara'ya giden vekili açıkladı!
GİRİŞ 16.02.2021 21:10 GÜNCELLEME 17.02.2021 00:53
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

TBMM'de, Gara operasyonu ile ilgili bilgilendirme yaparken, "Gara'ya giden bir milletvekili var, sorarsanız adını da söylerim" diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bakan Akar ile birlikte Meclis'ten ayrılırken gazetecilerin Gara'ya giden milletvekilinin kim olduğu sorusu üzerine yeni detaylar paylaştı.

İLK İŞARETİ MECLİS'TE VERMİŞTİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Meclis Genel Kurulu'nda Gara operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Soylu, bilgilendirme sırasında "Gara öyle kolay bir yer değil, burada göremediniz, üç boyutlu fotoğraflarını görseniz dağlar şöyle eğri kambur, kara harekâtının çok zor yapılması lazım gelen yerlerden bir tanesi. Gerçi bir milletvekili çok yakın bir zamanda gitti, oralarda boy gösterdi; onu da biliyoruz, nasıl boy gösterdiğini de biliyoruz. İsmini sorarsanız söyleriz" ifadelerini kullandı.

Bu sırada AK Parti sıralarından "Söyleyin" sesleri yükselmesine rağmen Soylu isim zikretmedi.

"GARA'YA GİDEN HDP'Lİ ŞU AN MECLİS'TEKİ BİR VEKİL"

Süleyman Soylu, Bakan Akar ile birlikte Meclis'ten ayrılırken gazetecilerin Gara'ye giden milletvekilinin kim olduğu sorusu üzerine, "HDP'li bir kadın milletvekili" dedi. İçişleri Bakanı Soylu, "Şu anda milletvekili mi, parlamentoda mı?" sorusuna ise "Evet" diye yanıt verdi.

YORUMLAR 12
  • D demir 3 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakanım eyer vatan hainleri TBMM durup maaş alıyorsa zehiri zıkkım olsun idam bir an önce gelmeli vatan hainleri terör olayları zehir tacirleri ve birde tecavüz edenleri idam edilmeli
    Cevapla
  • Mehmet COPLAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım oraya giden kimse bunu bile bile hala koltuğunda oturup devletimizden maaş alanada buna maaş verenede hakkkımı helal etmiyorum
    Cevapla
  • ÇAKIR 3 yıl önce Şikayet Et
    mecliste demekle olmuyor gereğini yapacaksınız siz icraat makamındasınız
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah o hainler bir daha geri dönemesin
    Cevapla
  • Poydoros 3 yıl önce Şikayet Et
    Belki Akşener'dir, kahvaltıya gitmiştir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail Refah karşılığında ABD'nin isteğini kabul etti iddiası
Sarıyer'de korkunç olay! Taksiciyi öldürüp aracını gasbeden zanlı yakalandı