CHP Silivri'yi sarsan intihar!

CHP Silivri İlçe teşkilatı üyesi Murat Berk, dün gece annesini ve üvey annesini silahla ateş ederek öldürdükten sonra intihar etti.

CHP Silivri'yi sarsan intihar!
CHP Silivri'yi sarsan intihar!
GİRİŞ 01.03.2021 09:06 GÜNCELLEME 01.03.2021 09:18
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Olay, gece 01.30 sıralarında Çanta Balaban Mahallesi'nde 2 katlı bir evde yaşandı. Murat Berk (33) henüz belirlenemeyen nedenle öz annesi Gülsüm Berk ve üvey annesi olduğu belirtilen Güler Kaya'yı silahla ateş ederek öldürdükten sonra intihar etti.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri 3 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Nöbetçi savcının olay yerinde incelemesinin ardından 3 kişinin cenazesi İstanbul Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

CHP’den ise olayla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. CHP Silivri İlçe Başkanlığı da başsağlığı mesajında olayın nedenine ilişkin herhangi bir açıklama yapmadı. Odatv'nin aramalarına karşın da olayla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

YORUMLAR 4
  • petrolcü 3 yıl önce Şikayet Et
    bu canı ona veren Allah, bu canı kendisi katledecek ve Allah ona rahmet edecek öylemi... bu ceset için rahmet dileyenler açın Kur'an ı, Nisa suresi 92-93 ayetleri bir okuyun
    Cevapla
  • Görkem 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • zaza 3 yıl önce Şikayet Et
    annesi ve üvey annesi bu ne şimdi
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin...Acı bir olay.Bir çocuğun öz ve üvey annesine kıyması ve intiharı...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!