İYİ Parti'den fezleke açıklaması: Bölücülüğe asla imkan tanımayız

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Akalın, HDP'li milletvekilleri için düzenlenen fezlekelere ilişkin açıklama yaptı. Akalın, "Hukuksuzluğa da bölücülüğe de asla ve asla imkan tanımayız" dedi.

İYİ Parti'den fezleke açıklaması: Bölücülüğe asla imkan tanımayız
İYİ Parti'den fezleke açıklaması: Bölücülüğe asla imkan tanımayız
GİRİŞ 03.03.2021 21:12 GÜNCELLEME 03.03.2021 21:12

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın, TBMM'ye iletilen fezlekelere ilişkin, "İYİ Parti terör yanlısı ve teröre destek veren her teşebbüsün dimdik ve doğrudan karşısındadır." dedi. 

Akalın, partisinin Karabük İl Başkanlığında gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'de 20 Haziran 2021'de bir erken baskın genel seçim olacağını varsaydıklarını, bu seçime de İYİ Partinin tek başına katılacağını varsaymak suretiyle bir seçim hazırlık programı yaptıklarını, bu çalışma kapsamında Karabük ilini ziyaret ettiklerini söyledi. 

Partisinin kuruluş amacını, çalışmalarını ve hedeflerini anlatan Akalın, bir soru üzerine TBMM'ye iletilen fezlekelere ilişkin açıklamalarda bulundu. 

"BÖLÜCÜLÜĞE ASLA VE ASLA İMKAN TANIMAYIZ"

"İki şeyi birbirinden ayırmamız lazım. Hayata dair masumiyetin ölçüsü, mahkeme-i kübranın işidir. Yani Allah'ın mahkemesinin işidir." diyen Akalın, şöyle devam etti:

"Hukuk ve siyaset olaya dair masumiyetlerle ilgilidir. İYİ Parti terör yanlısı ve teröre destek veren her teşebbüsün dimdik ve doğrudan karşısındadır. Gelecek fezlekelerin her birini ayrıntılı olarak görecek, tahlil edecek, değerlendirecek, devlet yönetecek o vakur Türk milliyetçiliği algılayışı ve anlayışının gereğini ifade etmekten de asla çekinmeyecektir. O aklı, feraseti gösterecek tavrında bizim içimizde olduğunu arkadaşlarımız bilsinler. Biz devlet yönetmeye talip bir siyasal kadroyuz, onun oluşturduğu vakur ve ciddiyetle hareket ederiz. Hukuksuzluğa da bölücülüğe de asla ve asla imkan tanımayız." 

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor