Bakan Koca'dan dikkat çeken Kadınlar günü mesajı

8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla devletin zirvesinden mesajlar peş peşe geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca mesajında "Kadınlar bizi bağışlasın" ifadelerini kullandı.

Bakan Koca'dan dikkat çeken Kadınlar günü mesajı
Bakan Koca'dan dikkat çeken Kadınlar günü mesajı
GİRİŞ 08.03.2021 09:58 GÜNCELLEME 08.03.2021 10:22
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından paylaştığı, "8 Mart Kadınlar Günü"  mesajında, "Kadınlar bizi bağışlasın. Fedakârlıkları bugüne dek hak ettiği karşılığı görmedi. Sevgiyle yeşerttikleri, aynı özenle korunmadı. Sözleri daha fazla etki etse, hayat daha iyi olabilirdi. Çünkü güçle merhamet, kadınlarda birbirinden ayrılmaz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun." ifadelerini kullandı

İBRAHİM KALIN

Tüm kadınların insan olarak onurlu ve hakkaniyetli muamele gördüğü bir dünya temennisiyle 8 Mart Kadınlar Günü kutlu olsun. Şehit annelerimizin ellerinden öpüyorum. Kadına karşı şiddeti ortadan kaldırmak için hukuki ve toplumsal her alanda var gücümüzle çalışacağız.

SÜLEYMAN SOYLU

Hayatı birlikte paylaştığımız, dünyaya iyilik ve güzellik katan, alın terleri ve kalpleriyle, geleceğimizi, bugünümüzü ve yarınlarımızı inşa eden, hayatın her anında omuz omuza verdiğimiz tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.


FAHRETTİN ALTUN

İletişim Başkanı Fahrettin Altun paylaşımında, "Kadın demek hayat demek, aşk demek. Kadın demek emek ve umut demek. Onur ve gurur demek. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun" ifadelerini kullandı.


ABDÜLHAMİT GÜL

İnsanlığın hamurunu şefkat, merhamet ve adaletle yoğuran, insana, insan olmayı, insan kalmayı öğreten kadınlardır. Başta kahraman şehitlerimizin anneleri olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum.


ÖMER ÇELİK

“Kadınlar insandır, biz de insanoğluyuz...” Şiddetin hedefi olan, emekleri yok sayılan tüm kadınlar için güvenli ve adil bir hayat mücadelesine devam edeceğiz. İnsan haysiyetine yaraşır bir hayat kadınların gücüyle kurulur."


LÜTFİ ELVAN

''Her zaman özverileri, fedakarlıkları ve başarıları ile ülkemizi, milletimizi ve bizleri yücelten, baştacımız annelerimiz, bacılarımız ve kızlarımızın, tüm kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. Kadına yönelik her türlü şiddeti kınıyor, kadına el kaldıranları lanetliyorum.''

YORUMLAR 5
  • ziyag 3 yıl önce Şikayet Et
    Erkekleri yetiştiren kadınlar ortada bir durum varsa en büyük suçlu varsa kendilerine baksınlar, biz nerde hata yaptık diye. bu sadece bir tesbitti. Gelelim realiteye kadınlar erkeğe Allahın emanetidir. emanete hıyanetlik etmek ise münafıklığın belirtilerinden bir tanesidir. Olaya böyle bakınca kadınlara gözümüz gibi bakmalıyız.
    Cevapla
  • s.yildirim 3 yıl önce Şikayet Et
    iyibir insan, bakanımız.
    Cevapla
  • insan 3 yıl önce Şikayet Et
    erkeklerin çoğunluğu bencil
    Cevapla
  • ERDOGAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış. Doğrusu "insanların" demelisin.
    Cevapla
  • mmed 3 yıl önce Şikayet Et
    Geyik muhabbeti
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!