CHP'deki tecavüzlere sessiz kalan Kılıçdaroğlu'ndan 8 Mart mesajı: Kahroluyorum

CHP içinde patlak veren taciz ve tecavüz vakaları karşısında sessizliğe gömülen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 8 Mart Dünya kadınlar günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, "8 Mart'ı kutlamak yerine gördüklerimizle kahroluyoruz. Bu ayıba son vereceğiz! Sözümüz söz!" ifadelerini kullandı.

CHP'deki tecavüzlere sessiz kalan Kılıçdaroğlu'ndan 8 Mart mesajı: Kahroluyorum
CHP'deki tecavüzlere sessiz kalan Kılıçdaroğlu'ndan 8 Mart mesajı: Kahroluyorum
GİRİŞ 08.03.2021 11:41 GÜNCELLEME 08.03.2021 11:41
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

CHP teşkilatları taciz ve tecavüz iddiaları ile çalkalanmaya devam ederken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sessizliğe gömülmüş, haftalar sonra “Gündemi değiştirmek istiyorlar” sözleriyle kadınları savunmaktan uzak bir açıklama yapmıştı.

CHP'lilerin taciz ve tecavüzüne uğrayan kadınlar her şeyi anlattı! İğrenç gerçekler...

VİDEO MESAJ YAYIMLADI

Kılıçdaroğlu, Samsun’da İbrahim Zarap’ın boşandığı eski eşini çocuğunun gözü önünde öldüresiye dövmesi ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından bir video mesaj yayımladı.CHP lideri, tweetinde “8 Mart'ı kutlamak yerine gördüklerimizle kahroluyoruz. Bu ayıba son vereceğiz! Sözümüz söz!” dedi. Videoda ise şu ifadeleri kullandı:

CHP'de yine tecavüz skandalı!

Kadına yönelik şiddeti hep birlikte kınıyoruz. Gereğini yapıyor muyuz? Bu konuda endişelerim var. Artık bu utancı üzerimizden atmak zorundayız. Birlikte, kadın erkek, mücadele ederek, hak ve adalet mücadelesi vererek birlikte yapacağız. Sözümüz söz. Bu şiddeti sonlandıracağız. Türkiye’yi bu ayıptan kurtaracağız. Kadınların bu anlamlı günü kutlu olsun. Onları yürekten kutluyorum.

 

 

YORUMLAR 61
  • 3280 2022 3 yıl önce Şikayet Et
    Kahru PERİŞAN ol suratsız üçkağıtçı, Gaziantep ❤️
    Cevapla
  • Sayin 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam CHP üzerin de ki ithamları temizlemeden nasıl olur da 8 mart kadınlar gününü kutlar. Demek ki chp ye gönül vermiş bayanlar kılıçdaroğlu na hesap soramıyorlar.
    Cevapla
  • KritiK 3 yıl önce Şikayet Et
    okyanus ötesinin bir kaset kumpasıyla koltuğa oturan birinden de onurlu bir duruş beklemek hayalden öte bir şey olsa gerek. fıtratında yok ki bir defa.
    Cevapla
  • ZİRVE 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Kılıcdaroğlu, lütfen, Türkiyede devlet tarafdan aparılan kuruculuk, savunma, ekonomi projeleri, terora karşı savaşı gündelik, aramsız eleşdirmeye, yalanlar söylemeye bir ara ver, nefes al. Kendində bu memleket için küçük de olsa iyi bir şeyler yap, .
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    kendi partisindeki sapıklara ve tecavüzlere engel olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz