AK Partili vekillerden çifte standartlı karalama kampanyasına tepki

AK Parti Milletvekilleri, uyuşturucu kullanırken çekilen videosu yayınlanan Kürşat Ayvatoğlu üzerinden başlatılan karalama kampanyasına tepki gösterdi.

AK Partili vekillerden çifte standartlı karalama kampanyasına tepki
AK Partili vekillerden çifte standartlı karalama kampanyasına tepki
GİRİŞ 28.03.2021 14:46 GÜNCELLEME 28.03.2021 15:20
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Uyuşturucu madde kullanırken gözaltına alınan Kürşat Ayvatoğlu, siyasette yeni bir tartışma başlattı. Muhalefet partileri, Ayvatoğlu'nun AK Partili olmasını fırsat bilerek suçu tüm partiye yüklemeye kalkıştı. Ayvatoğlu'nun AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın özel kalemi olduğu iddia edildi. Dağ, olayın ortaya çıkmasının ardından Ayvatoğlu'nun işine son verildiğini ve kendisinin sadece büro çalışanı olduğunu açıkladı. 

BAŞSAVCILIKTAN AYVATOĞLU HAKKINDAKİ HABERLERE YALANLAMA

KÜRŞAT AYVATOĞLU YENİDEN GÖZALTINDA

AK Parti Milletvekilleri, daha önce taciz ve tecavüz skandallarıyla gündeme gelen CHP'yi hatırlatarak, "suçun şahsiliğini" savundu ve Twitter'dan başlatılan karalama kampanyasına tepki gösterdi. O tepkilerden bazıları şöyle: 

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı: Yaklaşık 125 gündür CHP’nin içerisinde yaşanan taciz ve tecavüz olaylarına sessiz kalanların son zamanlarda riyakarca ahkam kesmesi yüzsüzlüktür. İşinize gelince görmezden gelip “susamam” işinize gelmeyince hiçbir şeyi görmem, duymam, susarım.

AK Parti Osmaniye 27. Dönem Milletvekili İsmail Kaya: Genel merkez de 1 yıldır çalışan birinin yasaklı madde kullandığı tespit edilince aynı anda hakkında yasal işlem başlatıldı ve işten de çıkarıldı. CHP, partisinde yaşanan taciz ve tecavüzlerle ile ilgili ne yaptı? Kendi aramızda hallederiz cevap vermeye bile gerek yok dediler.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal: Aylardır taciz tecavüz skandallarıyla sarsılanlar var. Hiç kimseden ses yok! Ne yapalım ? Bizde mi malum partilerin hepsini aynı gözle değerlendirelim? Böyle bir yaklaşım olamaz. Suç şahsidir, yapanı bağlar. Tüm camiayı değil.

AK Parti İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak: AK Parti yasaklı madde kullanan personel ile ilgili sorumluluğu anında kabul etti ve iş akdini feshederek yasal süreci başlattı. Peki ya CHP, parti içerisinde gerçekleşen taciz ve tecavüz olayları için 125 günde ne yaptı?

AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci: 1 yıldır Genel Merkezde çalışan uyuşturucu kullandığı tespit edilince iş akdi fesh edilip adalete teslim edilen müptezel için yöneticilerimiz gereğini yapmıştır. Peki ya CHP kendi içindeki taciz ve tecavüz olayları için ne zaman gereğini yapacaktır.

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş: CHP, parti içerisinde gerçekleşen taciz ve tecavüz olayları için 125 günde ne yaptı?

AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık: Kendi içlerinde yaşanan taciz ve tecavüzlere sessiz kalan bu zihniyet riyakarlıkta sınır tanımıyor!.. İşlerine geldiği gibi... Yazık!

YORUMLAR 48
  • Salahattin Adana 3 yıl önce Şikayet Et
    Taciz, tecavüz,rüşvet, yolsuzluk,vatan hainliği ; daha ne olsun CHPKK , şantajları, yolsuzlukları vs saymıyoruz .
    Cevapla
  • koray 3 yıl önce Şikayet Et
    Chppklilar tecavüz et taciz et ses çikarma sonra başka sinin suçunu herkese çamur at iki yüzlü chppklilar
    Cevapla
  • Right 3 yıl önce Şikayet Et
    suç kişiyi bağlar. bu doğrudur. chplilerin taciz ve tecavüz ile zikredilmesi de gayet normal bir olaydır. zaten türk milleti chp nin tecavüzcü bir parti olduğunu bilip kabul etmese 20 yıldır 1 defa da onları iktidar yapardı. burda önemli olan ak parti. ak parti insanların güvendiği ve 20 yıldır güvenle iktidarda tuttuğu bir parti. millet bırakalım doğrularını yanlışlarının dahi arkasında durmak ister ak partinin. BU YÜZDEN AK PARTİ BU GİBİ DURUMLARDA KENDİSİNİ CHP İLE BİR TUTMAMALI İÇİNDE AHLAKA, EDEBE, İNANCA, İSLAMA, İNSAN TABİATINA AKSİ OLAN HER NE VARSA TEMİZLEMELİDİR.
    Cevapla
  • Demi ama 3 yıl önce Şikayet Et
    Zaten Ak parti öyle yapmış iş akdini feshetmiş
    Cevapla
  • Yusuf.ir 3 yıl önce Şikayet Et
    Şu uyuşturucu madde Türkiye ye nerden geliyor yada nasıl...!!!
    Cevapla
  • Hans 3 yıl önce Şikayet Et
    Milletin ağzı torba degilki buzesin, herkez yaptığından sorumlu atın içeri salmayin. Konuşmada konuşsun çokta fıfi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!