Cihangir İslam, Özlem Zengin'i düzelteyim derken rezil oldu

Özlem Zengin'in Berat Gecesi paylaşımını düzeltmeye kalkan CHP'li Cihangir İslam rezil oldu.

Cihangir İslam, Özlem Zengin'i düzelteyim derken rezil oldu
Cihangir İslam, Özlem Zengin'i düzelteyim derken rezil oldu
GİRİŞ 29.03.2021 13:08 GÜNCELLEME 29.03.2021 16:51
Bu Habere 96 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, Berat Gecesi'ni kutlamak için sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. CHP İstanbul Milletvekili Cihangir İslam, Zengin'in paylaşımını eleştirmeye çalışarak, "Sizin danışmanlar arşivinizden Berat Gecesi yerine Kadir Gecesi mesajınızı koymuşlar. Size önerim danışman alırken basit bir genel kültür sınavı yapmanız" dedi. 

Zengin ise, İslam'a cevap olarak Türkiye Diyanet Vakfı İslam Ansiklopedisi'nin Berat Gecesi'ni anlatan sayfasını paylaştı. Zengin, "Berat gecesi, Kur'an-ı Kerim'in Levh-i Mahfûz'dan Dünya semasına toptan indirildiği gecedir. Buna 'Kur'an'ın inzâl olunması' denir. Kadir Gecesi'nde ise Kur'an Peygamberimize ilk kez ve parça parça indirilmeye başlanmıştır. Buna da 'Kur'an'ın tenzîl olunması' denir" ifadelerini kullandı.

"CEHALET ZOR"

İslam'a tepki gösteren Zengin, sonraki paylaşımında şu ifadelere yer verdi: 

"Cehalet zor. En zoru da, farkında olunmayan, hatta bildiğini zannedenin cehaleti. Danışmanlarınıza da selam söyleyin. Öğrenecekleri ve size öğretecekleri çok şey var."

Özlem Zengin'in paylaştığı sayfa.

YİNE KABUL ETMEDİ

Cihangir İslam ise, hatasını kabul etmek yerine hala ilk iddiasında ısrar etti. İslam, "Başını örtmeyin! Berat, bağışlanma gecesidir. Asli anlamı bu" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 96
  • yorgun ve öfkeli 3 yıl önce Şikayet Et
    bu zatı suratsız ve sıfatsız da nerden çıkıp akıl ve ders vermeye çakışır? soyadı uydurmaca kripto yahudi bile olabilir ki chp de olması değil bildiğin bataklık olan chpkk nın içinde olması bile manidar ve aşikar dır ne olduğu.
    Cevapla
  • Hataylı 3 yıl önce Şikayet Et
    Münafıklığın anlamında öğren
    Cevapla
  • adali 3 yıl önce Şikayet Et
    bu cihangirin konuşmasına gerek yok varlığı bir cehalet,şerrin içinde yüzüyor.kimle yolda yürüyorsa inşallah ahirettede onlarla haşrolur..
    Cevapla
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    islam dinine karşı olanların önplan çıkan insanların niçin soyisimleri dinizmiz ile çelişiyor birni. soy ismi islam diğerinin imamaoğlu gibi gibi. bu gibi kişiler yahudilerin içimize yerleştirdiği istihbaratçı gibi çalışan insanlar. aynı fetö gibi. Allah tlrazı olsun Tayyip ten.
    Cevapla
  • Gonyalı Asil 3 yıl önce Şikayet Et
    Özlem zengin hanımefendi gerçek bir mücahide, İstanbul sözleşmesi için yaptığı çabası ortada. Evliya gibi evliya.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!