AK Parti Grup Başkanvekili Ünal'dan Kürşat Ayvatoğlu açıklaması

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, uyuşturucu kullandığı görüntüler ortaya çıktıktan sonra gözaltına alınan Kürşat Ayvatoğlu hakkında açıklama yaptı.

GİRİŞ 31.03.2021 14:24 GÜNCELLEME 31.03.2021 15:34
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, uyuşturucu kullandığı görüntüler ortaya çıktıktan sonra gözaltına alınan Kürşat Ayvatoğlu hakkında açıklama yaptı. Ünal, "AK Parti olarak biz hem bu kişi ile ilgili hem de bu süreçlerle ilgili gereken değerlendirmeyi kendi içimizde yapacağız ve bunu da kamuoyuyla paylaşacağız" dedi. Ünal, şunları söyledi: 

"AK Parti gereğini yerine getirdi. Hiçbir şekilde sürecin üstü örtülmeden konunun bütün detayları kamuoyuyla paylaşıldı. Tabii AK Parti olarak biz hem bu kişi ile ilgili hem de bu süreçlerle ilgili gereken değerlendirmeyi kendi içimizde yapacağız ve bunu da kamuoyuyla paylaşacağız.

AK Parti’nin 19 yılını iktidarda geçirdiği 20 yıllık siyasi hayatının sırrı nedir diye soracak olsanız, bunlar şeffaflık, açıklık, hesap verebilirlik ve denetlenebilirliktir. AK Parti bugüne kadar bazı siyasi partiler gibi bir şeylerin üstünü örtmek yerine her şeyi kamuoyunun önünde açık bir şekilde paylaşmıştır."

YORUMLAR 10
  • sdt 3 yıl önce Şikayet Et
    chp de bu şekilde şeffaf olsun,hatta hdp de olsun şeffaf,ama olamaz, çünkü vatan hainlikleri ortaya çıkar.onlara oy verenler ne düşünüyor acaba
    Cevapla
  • Nazım KARAMEHMET 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP de olanlardan bu yola başvursun da görelim.
    Cevapla
  • Yalçın 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu sadece bir örnek, kamu makamları bazılarına tahsis ediliyor önce bunlara bakılmalı; bedavadan huzur hakkı adı altında bedavadan çoklu maaş alanlarda helal mu para sorgulamak lazım. Hiç gitmediği bir makamdan maaş alanlar var. Sonra fakirler için yardım topluyoruz.
    Cevapla
  • davinci 3 yıl önce Şikayet Et
    Güç ve nüfuz için akpartiye katıldığını söylemesi uyuşturucudan daha tehlikeli bir durum. Malasef bunlardan her partide bolca var.
    Cevapla
  • İsmail 3 yıl önce Şikayet Et
    Kötülere ve kötülük yapanlara sen nereden geldin, kimsin denmez. Gereği yapılır. Sadece bize mahsus olan şu ''...bizden kötü insan çıkmaz...'' gibi deyişleri bırakın artık... Bir guruba-bir kuruma-bir topluluğa-bir Devlete kötü denilemez... He kesimde bulunan kötüler cezalandırılır... Kanunlar- yasalar-tüzükler-yönetmelikler bunun için yapılmıyor mu?
    Cevapla
  • yalnz kurt 3 yıl önce Şikayet Et
    yanındakilerin basında cıkan haberlere göre uyuşturucu temin ettiklerini onun getirdiğini parakarşılığı gibi yanikısaca ticareti ..Gereğini yapmak ev hapsimi ,,,,,,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı