Son dakika: AK Partili Kandemir'den canlı yayında önemli açıklamalar!

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Kanal 7'de Mehmet Acet'in sunumuyla ekrana gelen "Başkent Kulisi" programında konuştu.

GİRİŞ 18.04.2021 13:32 GÜNCELLEME 18.04.2021 13:57
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Kanal 7 Ankara temsilcisi ve Haber 7 yazarı Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulusi Programının bu haftaki konuğu AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir oldu.

AK Partili Erkan Kandemir canlı yayında Mehmet Acet'in gündeme dair sorularını cevapladı.

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'in açıklamalarından satır başları şu şekilde;

Parti teşkilatımız dünyada rol model alınıyor. Kırgınlık gücenme hiç bir problem yaşamadık. İl ve ilçelerde yüzde 70 bir değişim süreci oldu. İlla başarısızlık sebiyle değişim yapmayız. AK Parti'de bu değişim sürekli olur. 

"ASLA KONGREYİ BEKLEMEYİZ"

Bir hata gördüğümüzde asla kongreyi beklemeyiz. Derhal gereğini yaparız. Bu tür aksamaları kongre sürecine bırakmaz AK Parti. Kongrede görevi devreden bütün arkadaşlarımız bu davanın birer neferidir. Bu arkadaşlarımız başka yerlerde katkı vermeye devam edecekler. 

"HAZIRLIKLARA BAŞARDIK"

Yeni gelen arkadaşlarımızı zor bir süreç bekliyor. 2023 ve 2024 seçimleri. Biz hazırlıklara başladık.

"AK PARTİ İÇİNDE BARINAMAZ"

AK Parti'de yer alan her bir fert burayı bir hizmet merkezi olarak görür. Bu yürüşüyün nasıl bir yürüyüş olduğunu bilerek katkı vermesi gerekir. Çok büyük bir teşkilatız biz kuşkusuz. Zaman zaman da hata yapanlar olabilir. Ama biz bunu asla affetmeyiz. Yanlış yapılmışsa AK Parti içinde asla barınamaz.

Herhangi bir üyemizin bile böyle bir hareketine izin vermez AK Parti. Anında gereği yapılır bizi diğerlerinden farklı yapan da bu zaten.

DİKKAT ÇEKEN 'KÜRŞAT AYVATOĞLU' AÇIKLAMASI

Kürşat Ayvatoğlu bir çalışan esasında. Maaaşlı bir çalışan. AK Parti'nin teşkilatlarında bulunmuş siyasi kimliği olan bir isim değil ama buna rağmen mesele ne olursa olsun toplum o tepkiyi verir hemen onu kınar bundan da büyük memnuniyet duyuyoruz. AK Parti o kadar temiz bir siyasi parti. Bizde anında gereğini yaptık.

Onlarca insan geliyor iş başvurusunda bulunuyor. Yani burada onun ayrımını yapmak lazım siyasi bir kimlikten bahsetmiyoruz.

EMEKLİ AMİRALLERİN GECE YARISI BİLDİRİSİ

'Yoksa' diye parmak sallayan bir gece yarısı 'Yüce Türk Milletine' diye başlayan bir metnin ne anlama geldiğini bu millet çok iyi bilir. O isimler kendi aralarında yaptıkları değerlendirmelerle şeçilmiş hükümete adeta parmak salladı. Ve askeri ilgisi bulunan herkes bunun ne anlama geldiğini bilir. 

"BİR TÜRLÜ MİLLETİN YANINDA YER ALAMAMIŞ BİR PARTİ"

Ana muhalefet partisinin buradaki tepkisi aslında CHP'de hiçbir şeyin değişmediğini gösterdi. Hep vesayetten yana tavır almış bir parti. Bunu biz her zor dönemde görmüşüz. Bir türlü milletin yanında yer alamamış bir siyasi parti. Bizim milli hassasiyetlerimizin arttığı zaman biz bunları görüyoruz. Örneğin Suriye'de Libya'da hangi meseleye bakarsak bakalım.  Mesele özgürlüklerle ilgili başörtüsü ile ilgili bir düzenleme yapıyorsunuz bakıyorsunuz esas ideolojilerini yansıtan zihniyetleri korkunç.

Bu işin emeklisi olmaz. Zaten fiilen kimse bu ülkede artık darbe yapamaz ama mesele darbeye teşebbüs etmek. Darbe olacak olmayacağa bakamayız biz ellerinde silah var ya da yok buna bakamayız. Adeta bir darbe çağrısı yapıyor musunuz yapıyorsunuz mesele bu. Onun için şunu da kenara koymak lazım bazı yerlerde emeklilikle insanların etkileri ortadan kalkmaz kaldıki 104 kişi bir araya gelmiş organize şekilde. 

"128 MİLYAR DOLAR NEREDE?" YALANI!

Son dönem CHP'nin yaptığı sadece ısrarla yalan söylemek. Yüksek sesle söylersek bunu hakikati saklarız diye düşünüyorlar. İkincisi bunların sıklıkla yaptığı şey Türkiye'deki bizim kurumlarımızın tamamını itibarsız hale getirmeye çalışıyorlar. Bunlar yüksek sesle ve sıklıkla yalan söylerler. Türkiye'nin neresine giderseniz gidin AK Parti'nin eserlerini görürsünüz. Onlar daha dün yine bir heykel açıyorlardı. Bunu da büyük bir gururla heykelin karşısına geçer incelerler. Bunların vizyonları, becerileri VE kabiliyetleri buna yeter ancak.

Adana'da hastane yapıyoruz deyip kendi rezilliklerini kendileri de örtemez hale gelmişlerdi. Aramızdaki temel fark bu. AK Parti bu millete hizmet eser ve üretmeye devam edecek. Onlar suni gündemlerle biz bunu nasıl değiştiririz diye hareket edecekler. Tek başına Türkiye'nin pandemi sürecindeki yönetimi de başarı hikayesidir. 

Erken seçim düşüncesi asla yok. Tedbili kıyafet ekiplerimiz var bizim Görevlendirdiğimiz arkadaşlarımız dışında bunlar. Onlardan gelen raporları da önemseriz. Biz vatandaşın gündeminde ne var bunları dinler Genel Başkanımıza arz ederiz ve gerekenleri yaparız.

Milletimiz diyor ki; "Tayyip Erdoğan güvenilir ve bu ülkede istikrarı muhafaza edecek bir lider. Ekibiyle birlikte." Vatandaşımızın bu güveni muhafaza ettiğini ve bizden beklentilerini görüyoruz. Pandemi ile birlikte tüm dünyada olduğu gibi bizlerde sıkıntılar yaşıyoruz. Genç arkadaşılarımızın esanafımızın bizden beklentileri var biz bunları görüyoruz. Onların beklentilerine cevap verecek siyasi parti de AK Parti'dir. İnşallah bundan sonraki süreçte de hayat standarlarımız açısında bu ülkeyi ileriye götürecek ekipte bu ekiptir. 

ANKETLERDE SON DURUM

Oran olarak Büyük oranda oylarımızın bir miktar artma trendinde olduğunu görüyoruz. 2018'in üstünde olduğunu görüyoruz. 52,5 oranın üstüne çıkabilecek bir potansiyel. Bu ülkeyi AK Parti kadroları çok daha da ileri taşıyacak. G-20 ülkeri arasında ekonomisini artı olarak büyüten Çin ile birlikte iki ülkeyiz. 

Gençlerde AK Parti'yi kaybettiğimiz sözleri çok sloganik bir cümle. Geleceğe dair vizyon veren ufuk koyan ülkeyi gelecekte çok daha iyi yerlere taşıyacağını söyleyen hangi parti var. Milli uzay ajansını kurduk dalga geçtiler. Ülke yansın adamlar bundan daha çok mutlu oluyor. CHP'nin ve şuhedasının en fazla söyledikleri ve söyleyecekleri lokal sorunların dışında başka bir şey olmaz. 

"EKSİKLERİMİZİN VE DÜZELTMEMİZ GEREKENLERİN OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ"

Onun için 2023'e daha güçlü geleceğimizi söyleyebiliriz. Biz dolayısyla eksilerimizinde olduğunu görüyoruz düzeltmemiz gerekenlerin olduğunu da görüyoruz. 

"SEÇİM BARAJI"

Seçim barajı ile ilgili bir hazırlığımız var. Çalışmalar yapılıyor. Hükümet değişikliği yaptık bu ülkede milleti iktidarın gerçek sahibi yapmış olduk Çok olağanüstü önemli bir değişimdir bu. Hızlı ve etkin önlem alabilmenin bu pandemi sürecinde etkisini en kıymetli şekilde gördük. 

YORUMLAR 67
  • İstanbullu 2 yıl önce Şikayet Et
    Ak Parti ve Cumhur ittifakı Ülkemizin geleceğidir. Biz bu yola baş koyduk. Bu Yüz yıl Türkiye nin damgasını vurduğu dönem olacaktır. Daha dün Karabaği işgalden kurtaran , Suriye de ve Irakta pkk & ypg ye abd ve Batı nın devlet kurdurmasını engelleyen , Mavi Vatanı ilan eden ve Savunma , Enerji de dışa bağımlılıktan kurtaran Büyük lider ve kadrolarını sonuna kadar destekliyoruz. Biz çileye talip olduk nimete değil.
    Cevapla
  • Guaidoglu 2 yıl önce Şikayet Et
    Vatandas yazmis. Bilgiler icin tesekkür ederim. Ama alternatifiniz ne. Kilictar mi imam mi mansur mu. Sec beyen. Chp ve yandaslari kuratarici olarak gören gitsin oyunu atsin. Onlar icin zaten ölmüsüz veya gebermisiz dertleri degil.
    Cevapla
  • vatandas 2 yıl önce Şikayet Et
    sayin vekil cok yaniliyorsunuz.bu yanilgilarinizla reiside yanlis bilgilendirip yaniltiyorsunuz.suan reisin tüm cevresi bomboş sadede yaranma derdinde olan insanlarla dolu.susn partinin icin Kürşat ahvatoglu gibi binlerce menfaat yanlisi rant yanlısı kisilerle doldu.akp ye oy bile vermeyenler parti icinde uyanın artık bunu gormeyen yada gormek istemeyenden suphe ederim.keske reis sizleri dinleyecegine vatandaşı dinlese saf menfaatsiz yasam mucadelesi verdn vatandasi dinlese inanin tam bilgilenmis olur
    Cevapla
  • MSELİM 2 yıl önce Şikayet Et
    samimi bir uyarı.katılıyorum.
    Cevapla
  • Burak 2 yıl önce Şikayet Et
    Reise saldıramadığınız için yanındakilere saldırıyorsunuz.Allah sizin şerrinizden bu milleti muhafaza etsin!
    Cevapla
  • EYT 2 yıl önce Şikayet Et
    Eyt eyt eyt abo gerisi boş
    Cevapla
  • Mustafa Özdemir 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaşınız geç yatmayı bırakın ben 46 yalında emekli oldum bu Allah’dan revamı bu bu düzen benim çocuklarımdan şimdi çıkmakta
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    40yasinda emeklilik soyvgundur
    Cevapla
  • Erkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu çalışmak zor mu geldi?
    Cevapla
  • Ahmet erol 2 yıl önce Şikayet Et
    Seçim zamanı gelince oylarınızı ihaleye çıkarırsınız vatan hainleri o işin müsebbibi chp de onlara miye afkurmuyosunuz kaldıki adam dibine kadar savunuyor hala
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence siz yok olun. Yağmurlu havada su bulamayın diye dua ediyorum size.
    Cevapla
  • Adana saricam 2 yıl önce Şikayet Et
    Akp 2023 şu adaylar ile girmeli, Jülide sarieriglu, Abdullah doğru, m. Ali bilici, Durmuş Ali yıldız, Ahmet zenbilci , Mahmut Tezcan,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!