Erdoğan'dan kabinedeki revizyon sonrası ilk açıklama! Çirkin sözlere tepki: Be ahlaksız..

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 21.04.2021 12:34 GÜNCELLEME 21.04.2021 13:28
Bu Habere 113 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: AK Parti Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerine, dün gece gerçekleşen kabine revizyonuna ilişkin değerlendirmelerde bulunarak başladı. Erdoğan, atanan 3 yeni isme başarılar diledi.  

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

KABİNEDEKİ REVİZYON SONRASI İLK AÇIKLAMA

Dün gece hem bir bakanlığımızı ikiye böldük hem de 3 yeni bakan ataması yaptık. Zehra Zümrüt Selçuk ile Ruhsar Pekcan'a şahsım ve partim adına teşekkür ediyorum.

Son dakika: Başkan Erdoğan'dan çok sert '128 milyar dolar' açıklaması!

Kabinemizde birlikte mesai yürüteceğimiz Derya Yanık'a, Prof. Dr. Vedat Bilgin'e, Mehmet Muş'a başarılar diliyorum. Artık tüm teşkilatlarımızla 2023'e odaklanmamız gereken bir döneme girdik.

CHP'nin yalanına Erdoğan bu video ile cevap verdi!

Kuruluş döneminden sonra Cumhuriyet döneminin en üretken ve verimli 20 yılını yaşadık. Türkiye büyüdükçe karşısına çıkan tuzakların, saldırıların çağının da büyüdüğünü görüyoruz. 

Partimize yönelik kapatma davasından gece yarısı bildirisne pekçok haksız, hukuksuz çirkin tezgaha maruz kaldık. 

MENDERES BENZETMESİNE TEPKİ

Bir ahlaksız çıkmış, benim akıbetimin de Menderes'in akıbeti gibi olabileceğini ümit ettiğini söylüyor. Be ahlaksız, bre edepsiz, biz bu yola çıkarken kefenimizi giyerek çıktık. Siz zaten ölüm dendiği zaman kaçacak delik arayanlardansınız. Menderes'in akıbetinden hoşnut mu, memnun mu oluyorsunuz? O akıbeti hazırlayanlar da sizdiniz. Bize de aynısını mı hatırlatıyorsunuz, biz bunların hepsine hazırız. 15 Temmuz'da bunu gördük ve hazırlayanlara da bu ülkeyi mezar ettik, mezar.

Basın toplantılarıyla falan benim akıbetimin öyle olacağından hiç bahsetme. Biz şuna inanmışız, her nefis ölümü tadacaktır, bitti. Senin değerlerinde böyle bir şey yoksa onu da bilmem. Ama sen de tadacaksın, onu bil.

EMEKLİ AMİRALLERİN BİLDİRİSİ

Emekli amirallerle kol kola vererek, Kılıçdaroğlu beyefendi, "emekli olanlar (darbe) yapabilir mi?" diyor. Onlar sizin akıl hocanız. Dökülün sokağa diyorlar, 15 Temmuz'da olduğu gibi. Bilin ki bu ülkede, her şeyi bitmiş tükenmiş olan bu akıl hocalarına yer ve yol kalmayacak.

YORUMLAR 113
  • kamıl 3 yıl önce Şikayet Et
    reis merak etme bedelinin ne olacagını cok iyi biliyorlar it urur kervan yurursonucuna katlanırlar
    Cevapla
  • Fazıl 3 yıl önce Şikayet Et
    Eyy CHP(liler) sizi bu denli çirkefleştiren, edepsizleştiren nedir!!!
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 3 yıl önce Şikayet Et
    Metin AKPINAR benzeri bi konuşma? Devamında “Menderes erken seçime gitseydi, ihtilal olmazdı” dokundurmaları??Yenilen pehlivan güreşe doymazmış. CHP’de pehlivan havası da kalmadı. Onca seçim onca yenilgi. Hükümetin halk oyu ile gidemeyeceğini ve halkın CHP'yi sandığa gömeceğini biliyor. O nedenle "Büyük yangın, doğal afet " gibi olaylardan sonra bi "sokak eylemleri" umut ve beklentisinde..Çıkın toplu dua edin yağmur duası gibi!! ALTAY ; "Dünyaya göktaşı çarparsaaaa, Uzaydan UFO'lar gelirsee, Balıklar kavağa çıkarsaaaa, Ekinler baş vermeden kör buzağı topallarsaaa vs vs")))belki hükümet düşer duasıı???
    Cevapla
  • Aytekin 3 yıl önce Şikayet Et
    Chpkk
    Cevapla
  • Millet ittifaki 3 yıl önce Şikayet Et
    Reyisim agzina saglik $u CHP illeti varya düpedüz rezillik yaptiklari madem oladar hevesliler bizde KK dan bašliyalim ama velakin bizim ahlakimizda zulmetmek yoktur onlar varsin istediklerini desinler Reyisim siz üzülmeyin Merhum Menderese yapilanlarin bugün tekerrür etmesi hayelden öteye biršey degildir it ürür kervan yürür biz išimize bakalim CHP zihniyetinide kendi šahsim adina ve milletim adina kiniyorum böyle saçmsliklarnan kaybedecek zamanimiz yoktur yola devam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi