Çavuşoğlu'ndan Thodex açıklaması

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu sosyal medyada yer alan fotoğrafla ilgili açıklama yaptı ve "Thodex'in kurucusu Fatih Özer'i tanımıyorum" dedi.

Çavuşoğlu'ndan Thodex açıklaması
Çavuşoğlu'ndan Thodex açıklaması
GİRİŞ 22.04.2021 15:26 GÜNCELLEME 22.04.2021 15:33
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada  "Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer’i tanımıyorum. Şahsın sosyal medyada dolaşan fotoğrafı, 26 Aralık 2019’da Kocaeli Mv. Saffet Sancaklı’nın oğlu Mert Sancaklı’ya verdiğimiz randevuya eşlik ettiği ziyarette çekilmiştir." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 9
  • Erol 2 yıl önce Şikayet Et
    Çektirme resim kardeşim.Kullandırtma kendini
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya savunucak tabiki.Miilet çabuk unutuyor ve kanıyor.Çavuşoğlu bu açıklamayı yapmazsa ,fitneciler çavuşoğluda işin içindeymiş deyip iftiralarına hemen başlarlar.Onların işi bu olmuş.Bir açık bulsunlar yeterki.
    Cevapla
  • Es dadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Hükümette devamlı savunma yapar oldu artık kasıtlı şekilde yıpratma kampanyası var
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Fotoğraf çektirip ne amaçlanıyorki zaten. Diışarıda bak ben bakanı tanıyorum ayağına ayrıcalık beklemek. Yada kötü niyetine ön ayak olmasını amaçlamak. Ben bakan olsam kimse ile fotoğraf felan çekinmem. Özellikle kendi makamımda. Sokakta yürüken çekinmekte sakınca yok. Ama makamda çekinmek sakıncalıymış demekki
    Cevapla
  • fhm 2 yıl önce Şikayet Et
    Yüzlerce insan yanında başka kişilerle bakanları, bürokratları ziyaret edebilmektedir. Gelen herkesin gelecekte ne yapacağını bilinmesi mümkün mü?. Hemen insanları yargılamayın. Böyle değerli ve başarılı bir siyasetçiye laf ettirmeyiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi