Kalın: Soykırım yalanının arkasına sığınanları biliyoruz!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Soykırım yalanının arkasına sığınarak bu vahşete kimlerin arka çıktığını biliyoruz" dedi.

Kalın: Soykırım yalanının arkasına sığınanları biliyoruz!
Kalın: Soykırım yalanının arkasına sığınanları biliyoruz!
GİRİŞ 24.04.2021 13:25 GÜNCELLEME 24.04.2021 13:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Twitter’dan yaptığı açıklamada, Ermeni terörü saldırılarında şehit olan diplomatların isimlerini paylaşarak, "Ermeni terörünün kurbanı olan şehit diplomatlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum. Soykırım yalanının arkasına sığınarak bu vahşete kimlerin arka çıktığını biliyoruz. Unutmadık, unutmayacağız. Tarihi gerçekleri saptıranlara karşı hakikatin dilini kullanmaya devam edeceğiz" dedi. 

YORUMLAR 3
  • Eyüp1 3 yıl önce Şikayet Et
    biden sevici kemal,meral,temel,ahmet,davut gibiler bu gün düşünür açıklama yapmaz,yarın çıkarlar eveler gevelerler,ayasofya camiinin açılmasına feryat ettikleri kadar buna konuşmazlar.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 3 yıl önce Şikayet Et
    Emperyal devletler başta ABD zamanında ÖZAL’a ne teklif etmişti??" Ermeni soykırımını tanıyın zira bu olay sizi bağlamaz Türkiye kuruluş tarihinden yani 1923 den önce oldu bu olaylar deyiverirsiniz diyerek " olayı basite indirgeme teklifiyle gelmediler mi??? Ancakkkk diğer taraftan bu tekliflerini kabul etseydik “1920 yılında imzalanan Ermenistan sınırı anlaşmasını da sulandırma işlemi ile karşı karşıya kalırdık” Şimdi ise PKK’nın bir bölümünü Ermenistana kaydırma çabalarındalar???
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 3 yıl önce Şikayet Et
    Her kötülükten bir iyilik doğar. Türkiyeyi Batıda "Doğu Akdenizde sıkıştırmak" Türkiye'yi “ERMENİSTAN -YUNANİSTAN PARANTEZİNDE” tutup güç teksifinde sorunlar yaşaması için Ermenistanı durup dururken Azerbaycana karşı kışkırtan Üst akıl "Ermenistanın haksız işgal ettiği Dağlık Karabağın tekrar Azerbaycan tarafından geri almasına sebeb oldu..BU DURUM ÜST AKIL TARAFINDAN ŞİŞİRİLEN YUNANİSTANA DA DERS OLMALI
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler