Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na 'Sedat Peker' cevabı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun organize suç örgütü lideri Sedat Peker iddialarıyla ilgili açıklamalarına cevap verdi.

Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na 'Sedat Peker' cevabı!
Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na 'Sedat Peker' cevabı!
GİRİŞ 09.05.2021 17:07 GÜNCELLEME 09.05.2021 17:31
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Soylu, "Mafya konusunda tek yapamadığımız, her seçim kaybeden siyaset mafyasının, Türk siyaseti'ne musallatlığına çaresiz kalmaktır." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu'nun bugün yapmış olduğu Sedat Peker iddialarıyla ilgili sözlerine şu şekilde cevap verdi;

Bir ülkede Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı, Kırmızı Bülten talep edilen organize suç örgütü yöneticisinin, güvenlik güçlerimize yönelik iftira ve akla sığmayan ithamlarına sığınarak siyaset yapar mı?

Acizlik, çürümüşlük...

Mafyaya neler yaptığımızı, nasıl çökerttiğimizi, bu bağırtıların neden çıktığını sorarsan anlatırım.

Mafya konusunda tek yapamadığımız, her seçim kaybeden siyaset mafyasının, Türk Siyaseti'ne musallatlığına çaresiz kalmaktır. 

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün katıldığı programda organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarına ilişkin bir soruya karşılık şöyle konuşmuştu:

Devleti yönetememe, bazı çevrelere teslim olma. Türkiye'de değişik mafya grupları var. Bunlar zaman zaman bir araya geliyorlar zaman zaman da çatışma içindeler. Sedat Peker yurt dışına giderken ne kadar suçlu olup olmadığını bilmiyorlar mıydı? Biliyorlardı. Pasaport verildi mi? Verildi. Gönderildi mi? Gönderildi. Başka mafya lideri ülkenin siyasal partisinin başkanı tarafından hapishanede ziyaret edildi mi? Edildi. Serbest bırakıldı mı? Bırakıldı. Onunla ilgili özel düzenleme yapıldı mı? Yapıldı. Eski bir İçişleri Bakanı bunlarla beraber fotoğraf verdi mi? Verdi. Şimdi kendi aralarında kavga var ama devlet seyirci. Garip olanı bu. İçişleri Bakanı bu tartışmalara sadece seyirci.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 31
  • Ayhan Birol 2 yıl önce Şikayet Et
    Ey iman edenler, eğer bir fasık, (harama ve yalana meyilli şahıslar, oluşumlar ve yayın organları) size bir haber getirip (verirse), onu 'etraflıca araştırın' (her anlatılana hemen inanıp kanmayın) . Yoksa bilmeden (ve yanlış yönlendirme sonucu), bir kavme (ve kesime) kötülükle sataşıp (haklarına tecavüz etmiş duruma düşersiniz) de ardından bu işlediklerinize pişman oluverirsiniz.
    Cevapla
  • Alperen 2 yıl önce Şikayet Et
    İste Allah'ın bunu bize haber vermesi..nokta..herif çıkmış sarhoşluktan zor konuşiyo. Din hususu da ağzından düşmüyo..
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 2 yıl önce Şikayet Et
    Emperyalizmin ülkemiz içindeki süikastlerini de çözelim bu arada..Muhsin YAZICIOĞLUNUN anacığı "oğlumun başına gelenleri aydınlatın " diye diye 90lı yaşlarında bu fani dünyadan göçüp gitti. Bu süikaste kimler yardım etti? Kimler hasıraltı etti? Bu millet bu süikastin çözülmesini istiyor artık sayın Bakanım..
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Pinokyo kasetçi kemal
    Cevapla
  • Zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    Kemal Kılıçdaroğlu birine bu kadar saldırıyorsa ,o masumdur. Tecrübeyle sabittir. Kendisi,yalan,palavra,kaset ve iftira konularında uzmandır.
    Cevapla
  • Mustafa T. 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım şu Kılıçdaroğlunu ciddiye alıp cevap vermeyin lütfen. Bu millet, bir lafa bakar laf mı diye, birde söyleyene bakar adam mı diye..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda sıkı tedbir dönemi: Sert frenle tasarruf
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı