Kabaktepe'den İBB'ye tepki! Yeni kiraladığınız lüks araçları da Yenikapı'da sergileyin

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe, lüks araç ihalesine tüm hızıyla devam eden CHP'li İBB yönetimine tepki gösterdi.

Kabaktepe'den İBB'ye tepki! Yeni kiraladığınız lüks araçları da Yenikapı'da sergileyin
Kabaktepe'den İBB'ye tepki! Yeni kiraladığınız lüks araçları da Yenikapı'da sergileyin
GİRİŞ 20.05.2021 15:00 GÜNCELLEME 20.05.2021 15:37
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

CHP’li İBB yönetimi, aralarında lüks araçların da bulunduğu kiralama ihalelerine hız kesmeden devam ediyor.

Bu duruma Yenikapı şovunu hatırlatarak tepki gösteren AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “İstanbul nimet nimet’ diyen CHP’li İBB yönetimi; aralarında sıfır kilometre, ahşap dekorlu, panoramik cam tavan özelliğine sahip lüks araçların da bulunduğu yeni bir ihale daha açmış. Lütfen bu araçları da Yenikapı'da sergilesinler. Bekliyoruz.” dedi.

Kabaktepe, hizmet araçları üzerinden şov yapan CHP’li İBB yönetiminin lüks araçlı kiralama ihalelerine hız kesmeden devam etmesine tepki gösterdi. Yenikapı şovunu hatırlatan Kabaktepe, “Yeni kiraladığınız lüks araçları da Yenikapı’da sergileyin, bekliyoruz.” çağrısında bulundu.

TEKNİK ŞARTNAMEDE YER ALAN LÜKS ÖZELLİKLER DİKKAT ÇEKTİ

İBB iştiraki İSTON üzerinden yeni bir araç kiralama ihalesi duyuruldu. 8 Haziran’da yapılacak ihale öncesi araçların hangi özellikte olacağına dair teknik şartname yayımlandı.

İBB’nin sunduğu şartnamede bazı araçlarda ultra lüks özellik aranması dikkat çekti. Sıfır kilometre, ahşap dekorlu, alcantara deri döşeme, dokunmatik ekranlı navigasyon sistemi, panoramik cam tavan, aranan özelliklerden sadece bir kısmı. İhale kapsamında toplam 151 araç kiralanacak. İhalenin geçerlilik süresi 36 ay olacak.

“YENİKAPI’DA SERGİLEYİN, BEKLİYORUZ”

Yenikapı’da ‘ihtiyaç fazlası’ denilerek gönderilen araçların kat be kat üzerinde yeni araç kiralaması yapan İBB yönetimine bir tepki de Kabaktepe’den geldi.

Yenikapı şovunu hatırlatan Kabaktepe, “İstanbul nimet nimet’ diyen CHP’li İBB yönetimi; aralarında sıfır kilometre, ahşap dekorlu, panoramik cam tavan özelliğine sahip lüks araçların da bulunduğu yeni bir ihale daha açmış. Lütfen bu araçları da Yenikapı'da sergilesinler. Bekliyoruz.” dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 72
  • Kamuran 2 yıl önce Şikayet Et
    Muratcım seçimde osmanın mektubunu Ekremmi okuttu hatırlamıyorum ben asılsız iddialarınız bıktık dediğim gibi doğru 1 tane çıkarın şu at gözlüklerini bunların kimseye faydası yok...
    Cevapla
  • Kamuram 2 yıl önce Şikayet Et
    Umut diyorum ki bu yönetim en azından ödüyor, peşkeş çekmiyor, bak hemen toplu işten atmaya geçmişsin terörist bilmem ne hala anlayamadınız millet bıktı sizin çıkarcılığınızdan hak yemenizden, torpilciliğinizden, bencilliğinizden vs vs o yüzden seçimde fark yediniz bugün seçim olsun fark 3 katına çıkacak eminim.Şu bizim aşılar nerde sen ondan bahset millet ölüyor yönetim daha yeni aşı anlaşması yaptı,muhtemelen kar payında anlaşmak uzun sürmüştür. Heykel kamuranmış beyin kullan dostum heryerde lazım olur. Ali en azından benim bir yorumum var gördüklerim var senin cümlen sür eşşeği niğdeye misali boş...
    Cevapla
  • kemal 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah, Türk Milletini bu adamlardan muhafaza eylesin.. Eğer yanlışlıkla falan başa bir geçerlerse, bunlar Türkiye'de satılmadık toprak bırakmaz.. Neuzü billah..
    Cevapla
  • Tokatlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar belediyeyi yönetmek için değil hırsızlık için geldiler bunlara oy veren müslümanları Allah ıslah eylesin.Yalancı Ekrem.
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Atlar sucuk oldu derileri de arabaya kullanırlar artık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...