Pervin Buldan dahil 11 HDP'li hakkında hazırlanan fezlekeler Meclis'te!
Son dakika haberi: HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan dahil 11 HDP'li hakkında hazırlanan fezlekeler Meclis'e ulaştı.

GİRİŞ 27.05.2021 13:39
GÜNCELLEME 27.05.2021 19:57
Yasama Dokunulmazlığının Kaldırılması Hakkında Cumhurbaşkanlığı Tezkereleri, Meclis Başkanlığınca "Gelen Kağıtlar" listesinde yayımlandı.
Bağımsız Muş Milletvekili Mensur Işık ile HDP Batman Milletvekili Necdet İpekyüz, İzmir Milletvekili Serpil Kemalbay Pekgözegü, Van Milletvekili Muazzez Orhan Işık, Hakkari Milletvekili Sait Dede, Bitlis Milletvekili Mahmut Celadet Gaydalı, Adana Milletvekili Kemal Peköz, Gaziantep Milletvekili Mahmut Toğrul, Bingöl Milletvekili Erdal Aydemir, Diyarbakır Milletvekili Remziye Tosun, Muş Milletvekili Şevin Coşkun'a ait dosyalar, Anayasa ve Adalet Komisyonu Üyelerinden Kurulu Karma Komisyona havale edildi.
YORUMLAR 21
-
neyse o 3 yıl önce Şikayet EtYeter artık bitirin şu hainleriBeğen Toplam 6 beğeni
-
selami 3 yıl önce Şikayet Eteroincinin karisi........Beğen Toplam 9 beğeni
-
Dramali 3 yıl önce Şikayet EtCumbur cemaat hepsi.Beğen
-
Hacivat 3 yıl önce Şikayet EtSözde milletvekili millet icin be yapti anca kiskirtma tahrik yalan dolan hendekciler 700 sehit verildi cözüm sürecinde bir daha pkk ile cözüm süreci yapilmamali türkiye tehdit altinda saldiri altindaBeğen Toplam 6 beğeni
-
dfsjhfg 3 yıl önce Şikayet Ethdp lilerin şerefi olsa böyle maymun olacaklarına istifa edip bırakacaklar bu mv. üç kuruş menfaat için rezil oluyorlar. iğrenç yaratıklar.Beğen Toplam 6 beğeni
-
Vatandaş 3 yıl önce Şikayet EtGeç bile kalındı. Gazi TBMM hiç yakışmıyorlar.Beğen Toplam 5 beğeni