HDP'den CHP'ye: Haddinizi bilin!

HDP Sözcüsü Ebru Günay, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın HDP'yi "emperyalistlerin gölgesinde ezik siyaset yapmakla" eleştirdiği sözleri tekrar gündeme getirerek tepki gösterdi.

HDP'den CHP'ye: Haddinizi bilin!
HDP'den CHP'ye: Haddinizi bilin!
GİRİŞ 28.05.2021 12:06 GÜNCELLEME 28.05.2021 17:33
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

Faik Öztrak'ın sözlerini alıntılayan Ebru Günay, CHP’ye yönelik "Anti-emperyalist olmayı sizden öğrenecek değiliz. Haddinizi bilin" ifadelerini kullandı.

Ermenilerin asırlık yalanı olan ve ülkelerin siyasi araç olarak kullandığı sözde Ermeni soykırımına terör örgütü PKK'nın siyasi ayağını yürüten HDP de destek çıkmıştı. HDP'nin sosyal medya hesabından 'Ermeni Soykırımı utancıyla yüzleşin' başlığıyla bir paylaşım yapılmıştı.

HDP'nin yaptığı yazılı açıklama ile yaşananların "Ermeni Soykırımı" olduğunu ifade etmesi üzerine HDP'yi "emperyalistlerin gölgesinde ezik siyaset yapmak"la eleştiren CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'a, HDP'li Ebru Günay'dan tepki geldi.

"SİZDEN ÖĞRENECEK DEĞİLİZ HADDİNİZİ BİLİN"

Öztrak'ın sözlerini sosyal medya hesabından paylaşan Günay, "Sadece insanın değil, siyasetin de bir dengesi vardır. Konforlu alanlardan akıl dağıtmanın, ilkesel erozyonun, iktidara koşar adım yanaşmanın da bir sınırı ve dengesi vardır. Anti-emperyalist olmayı sizden öğrenecek değiliz. Haddinizi bilin!" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 80
  • Fatih torunu 2 yıl önce Şikayet Et
    Öztrak PKK lı ebru bacınızın uyarılarını dikkate alın yoksa hııı !!! Siz bilirsiniz ???
    Cevapla
  • roommeee 2 yıl önce Şikayet Et
    roommeee
    Cevapla
  • Hakikat 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar KOLPA inanmayın yaptıkları haince işbirliği ve Plan deşifre olunca muameleden atışmaya başladılar bakın çok kısa süre sonra İp ile hdp de atışacaktır.Çünkü şu an ki chp'nin Atatürükçülüğü İp'nin de Milliyetçiliği sorgulanır oldu tabanları bunlara oy vermeyeceğini her yerde beyan ediyor Çarşı Pazar gezmiyormusunuz çıkında yılların chplilerine ve son seçimlerde İp'ye oy vermiş aslen Ülkücülerle bir konuşun hemen hemen hepsi şikayetçi lanet okuyorlar. Baktılar ittifak açık oldu şimdi her zaman ki gibi TORNİSTAN yapıyorlar eğer chp ve ip gerçeketen samimi ise pkk pyd ypd sdg TERÖR ÖRGÜTÜDÜR apo asılmalı demirtaşta müebbet hapis yatmalıdır desinlerde görelim ve inanalım kapıştıklarına!
    Cevapla
  • aynen 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?
    Cevapla
  • aha 2 yıl önce Şikayet Et
    hdpkk doğru söylemiş HADDİNİZİ BİLİN.
    Cevapla
  • yeşilyurtlu 2 yıl önce Şikayet Et
    hdp den her gün çocuk gibi azar yiyen partileri izlemeye devam !! '' bağımsızlıktan yoksun bir ulus uygar insanlık karşısında uşak olmaktan kurtulamaz ,, M.K.ATATÜRK.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!