Meclis Başkanı Şentop'tan Kılıçdaroğlu'na sert tepki

TBMM Başkanı Şentop, Kılıçdaroğlu'nun, “Şentop konuşmuyorsa acaba 10 bin dolar benzeri bir olay her ay ona da mı veriliyor” sözlerine sert tepki göstererek, "Kılıçdaroğlu'nun iddiaları haysiyetsizce bir iftira" dedi.

GİRİŞ 03.06.2021 15:31 GÜNCELLEME 03.06.2021 16:21
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Kılıçdaroğlu'nun 10 bin dolar açıklamalarına ilişkin, "Ben de 10 bin doları alan kindir? Açıklansın diyorum" açıklamasında bulundu.

Şentop, "10 bin doları alan milletvekili kimdir açıklayacak kişi ben değilim. Kılıçdaroğlu'nun iddiaları haysiyetsizce bir iftira" dedi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN İFTİRA

Kılıçdaroğlu, Şentop’un 10 bin dolar alan ismi açıklamasını istemişti. CHP lideri, “Şentop konuşmuyorsa acaba 10 bin dolar benzeri bir olay her ay ona da mı veriliyor” demişti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 10
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet evet. Eğer yalansa hemen dava açınız. Varsa öyle bir şey ortaya çıkar.
    Cevapla
  • samii 2 yıl önce Şikayet Et
    Tazminat davası açınız nasılsa chp li belediyelerin parası öyle ya da böyle buhar oluyor. Hiç olmazsa bir işe yarar kazanırsanız hayır kurumuna verirsiniz.
    Cevapla
  • ilahi adaleTürkiye 2 yıl önce Şikayet Et
    Alsa alsa kılıcdaroğlu alıyıdur çünkğü uyuşturucudan vergi alınsın diyen bunlardı
    Cevapla
  • zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    Kimin söylediği değil önemli olan doğru olup olmadığıdır tabi bunları anlamak için Kuldan Utanıp YARATANDAN KORMAK lazım Hz ÖMERİN koyun kuzu hesabı anlayana yapılan her türlü alavere dalavere sorulacak bu toprağın altıda GERÇEKTEN ALLAH A İNANIYORSA İNSAN DİLSİZ ŞEYTAN OLAMAZ ANLAYANA BIRAKIN SİYASETİ
    Cevapla
  • samii 2 yıl önce Şikayet Et
    Şentop 600 milletvekilinin ne haltlar çevirdiğini bilmek zorunda değil. Orası yargı makamıda değil. Suç duyurusunda bulunursun savcı araştırır. Boş yapmayın.
    Cevapla
  • caras 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizde bizi vatandaşı düşünen muhalefet yok. muhalefet yok.Fetöyü aklamaya çalışan hdp yle düşüp kalkan hatta bakanlık vermeyi düşünen rezil bir muhalefet var.İktidara gelemedikleri için umutlarını tapelere mafyaya bağladılar.Çok yazık..Bu millet unutmayacak yapılanları..Bir an önce yanlıştan dönsünler.İftira atarak kirli algı yaparak kazanılmaz gönül alma ile icraat ile kazanılır seçim..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ev hanımları, işsizler ve emekliler dikkat! Vergi muafiyeti geliyor
Eurovision yarışmasında İsrailli şarkıcı yuhalandı koşarak sahneden inmek zorunda kaldı