Mustafa Sarıgül, bomba muhalefet iddiasını yineledi: Peşini bırakmam!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, ABD yönetiminin Türkiye'deki muhalefete maddi destek sağladığı yönündeki iddiasını sürdürdü.

Mustafa Sarıgül, bomba muhalefet iddiasını yineledi: Peşini bırakmam!
Mustafa Sarıgül, bomba muhalefet iddiasını yineledi: Peşini bırakmam!
GİRİŞ 04.06.2021 09:47 GÜNCELLEME 04.06.2021 10:51
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Sarıgül, "Bu lafın peşini bırakmam. Amerika Birleşik Devletleri Türkiye’de hangi muhalefet partisine destek veriyorsa hangi muhalefet partisini destekliyorsa onu yüzde yüz açıklayacak" dedi.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, AK Parti iktidarının değişmesi için Türkiye'deki muhalefeti destekleyeceğini söyleyen ABD Başkanı Joe Biden'ın, bir muhalefet partisine maddi destek verdiğini öne sürmüştü. Sarıgül, "ABD, Türkiye'de hangi muhalefet partisine maddi destek verdiyse onu mutlaka ve mutlaka açıklamalıdır" demişti.

Kırklareli’nin Babaeski ilçesini ziyaret eden Sarıgül, bu söylemini tekrarladı. Amerika Birleşik Devletleri Türkiye’de hangi muhalefet partisini desteklediğini yüzde yüz açıklaması gerektiğini vurgulayan Sarıgül, şunları söyledi:

"BU LAFIN PEŞİNİ BIRAKMAM"

"Bu lafın peşini bırakmam. Kaçtıkları yere kadar da kovalarım. Amerika Birleşik Devletleri Türkiye’de hangi muhalefet partisine destek veriyorsa hangi muhalefet partisini destekliyorsa onu yüzde yüz açıklayacak. Bu özgürlüklerimize saygısızlıktır."

YORUMLAR 22
  • Salahattin Adana 2 yıl önce Şikayet Et
    Sarıgül efendi parti kurmak bu kadar basit mi ?hele 81 vilayette faaliyet gösterme ; mali destek Suudi kırallığından gelmiyor herhalde; usul ve yordamını bize de söyle bizde parti kurup güzelce eylenelim !!!!!
    Cevapla
  • orhan 2 yıl önce Şikayet Et
    10.000 dolar alan siyasetçiler muhalefet yapan milletvekillerinden.
    Cevapla
  • ishak 2 yıl önce Şikayet Et
    muhalefeti birleştirmekten bahsetti biden. muhalefetin birine değil hepsine yardım ediyor demekki
    Cevapla
  • Bekir Tiryaki 2 yıl önce Şikayet Et
    Şehit öğretmen Aybüke Yalçın'ın ismini mezun olduğu okuldan sildirmeye çalışan Atatürk'çü Düşünce Derneği Atatürk'ün düşüncelerini mi temsil ediyor yoksa pkk'nın Edremit bürosu mu ?
    Cevapla
  • doctorwho 2 yıl önce Şikayet Et
    Soruyor çünkü kendi de o yardımı kim veriyorsa doğru adresi öğrenip gidip bir miktar da kendisi almak için böyle soruyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de deprem!
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini