Ali Babacan, İstanbul yönetimini görevden aldı

DEVA Partisi İstanbul İl Yönetimi görevden alındı. Partiden yapılan açıklamada görevden almanın 'görülen lüzum üzerine' yapıldığı belirtildi.

Ali Babacan, İstanbul yönetimini görevden aldı
Ali Babacan, İstanbul yönetimini görevden aldı
GİRİŞ 04.06.2021 23:14 GÜNCELLEME 04.06.2021 23:27
Bu Habere 144 Yorum Yapılmış

DEVA (Demokrasi ve Atılım) Partisi'nin İstanbul İl Yönetimi görevden alındı.

Genel Merkez’den yapılan açıklamada görevden almanın “görülen lüzum üzerine” yapıldığı bildirildi.

DEVA Partisi'nin sosyal medya hesabından konuyla ilgili yapılan açıklamada "Partimizin İstanbul İl Yönetimi görülen lüzum üzerine görevden alınmıştır. İlçe başkanlarımız ve ilçe yönetim kurullarımız ise görevlerine devam etmektedir. Yeni görevlendirmeler en kısa sürede gerçekleştirilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadeleri kullanıldı.

'SADULLAH ERGİN' HAMLESİ OLARAK DEĞERLENDİRİLİYOR

Yapılan değişikliğin parti içerisinde Sadullah Ergin isminin öne çıkmasına neden oldu. Sadullah Ergin ve ekibinin hamlesi olarak değerlendirilen bu görevden almanın Babacan’a karşı gerçekleştirildiği iddiaları konuşulmaya başlandı.

GELECEK PARTİSİ'NDE DE İSTİFA

Gelecek Partisi kurucuları arasında yer alan Geliştirme ve Bilişimden Sorumlu Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Neslihan Çevik, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu'nda da yer alan Çevik, Twitter hesabından partiden ayrıldığını duyurdu. Çevik paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Zorunlu açıklama: Kuruluşundan beri içinde yer aldığım Gelecek Partisi’nden bugün itibari ile ayrılmış bulunuyorum. Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Sn. Ahmet Davutoglu’na ve tüm Gelecek Partililere saygı ve sevgilerimi sunar, kendilerine başarılar dilerim."

2020 yılında Gelecek Partisi'nde siyasete giren Çevik, partinin kurucuları arasında yer aldı. Çevik, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcılığı görevi esnasında 3 Haziran 2021 tarihinde partiden istifa etti.

YORUMLAR 144
  • Ahhh 2 yıl önce Şikayet Et
    keşke bot yazıları kendi kendine yazmasaydın
    Cevapla
  • Emk 2 yıl önce Şikayet Et
    Aliii Aliii ne karistiriyon yine. Bak bizler içeride duran sessiz reiscileriz. Ona göre hainlik düşün.
    Cevapla
  • Okur32 2 yıl önce Şikayet Et
    Yukarıdan gelen bir emir olmamış olsa, bunlar asla bu çalışmalara girmezdi. Hele biraz cepten harcasinlar bakalım. Kimse elini cebine atmaz. Hele hele cebine de bir şey girmiyorsa kimsecik kalmaz etrafında.
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    S.Babacan,bu saatten sonra yapabileceğin en değerli hareket,"Ben nankörlük yaptım beni Aziz TÜRK MİLLET'i affetsin deyip kenara çekilmek en makul ve mantıklı harekettir.DEMOKRASİ deniyor biz böyle demokrasiye inanmıyoruz.TC Elbette muhalefet olacak ve olmalıdır.Ama muhalefetin bile bir onuru ,değeri olmalıdır.CHP son 65 yıldan buyana hiçde akıllı bir muhalif olmadığından,Çoban Sülü 45 sene öyle veya böyle iktidarın başında kalmıştır.% partinin dışında oy oranları düşük olanları tamamen partiler yasasını yenileyip önlerini keseceksin.Diğerlerinin gözü hazineden gelecek parada.
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    bu yakinda kendini de görevden alir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor
MEB'den son dakika yeni müfredat açıklaması