Şentop '10 bin dolar' iddiasını sordu

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, "mafyadan 10 bin dolar alan siyasetçi" iddiasıyla ilgili olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yazı gönderdi.

Şentop '10 bin dolar' iddiasını sordu
Şentop '10 bin dolar' iddiasını sordu
GİRİŞ 05.06.2021 12:08 GÜNCELLEME 05.06.2021 13:17
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Organize suç örgütü soruşturması kapsamında aranan Sedat Peker, bir süredir Youtube yayınlarıyla birtakım iddiaları ortaya atıyor.

Bu iddiaların hedefindeki isimlerden biri olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TRT'de katıldığı programda iddialara yanıt verirken Sedat Peker'den 10 bin dolar alan bir siyasetçi olduğunu söyledi. Soylu, Habertürk TV'ye yaptığı açıklamada da 10 bin dolar alan siyasetçinin ismini savcılığa vereceğini kaydetmişti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, iddialarla ilgili sorular üzerine "Bunun açıklanmasına dair kamuoyundan da beklentiler var, biz de bu konudaki beklentilerimizi ifade ettik yazılı-sözlü olarak Sayın Bakan'a" demişti.

Habertürk'ten Fevzi Çakır'ın edindiği bilgiye göre Şentop, 27 Mayıs darbesinin yıl dönümünde İçişleri Bakanı Soylu'ya gönderdiği yazıda Gazi Meclis'in bu tür iddialarla anılmaması gerektiğini belirterek tüm bilgi ve belgelerin Meclis Başkanlığı'na gönderilmesini istedi.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 7
  • Kamil 2 yıl önce Şikayet Et
    Boşverin mafya babalarına halk izler ama itibar etmez. Asıl siz küreselcilerin plandemisini kim bozacak bize ondan haber verin. Kim küreselcilere savaş ilan eder ve sadece ağır hastalıklı insanların öldüğü korona hastalığının gerçek rakamlarını açıklayacak ise ona oy vereceğiz. Hangi parti olursa olsun. Şimdilik yok tabi bilen varsa yoruma yazsın.
    Cevapla
  • Asaf Hoca 2 yıl önce Şikayet Et
    Cevap gelmez ki o gün cevap veremedi şimdi de vermez yoksa birisi zaman mı kazanıyor bilerek geciktiriliyor mu
    Cevapla
  • Muşlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Kınamı yakacan bin soysuza bir soylu yeter
    Cevapla
  • Ugur 2 yıl önce Şikayet Et
    Şentop adamdır
    Cevapla
  • İsmail 2 yıl önce Şikayet Et
    Bakın ne kadar kolaymış Meclis Başkanlığı..... Gereğini yapın sonra bırakın bunları yarım yamalak açıklama yapanlara... Sizin göreviniz bu yanlış diyologlarla toplumu germenin anlamı yok...
    Cevapla
  • ihtiyar 2 yıl önce Şikayet Et
    Politika yapanların oyunlarını bozunki böyle oyunlara girenlerin burada işlerinin olmadığı ipliklerinin çok çabuk pazara çıkacağı canlı canlı örneklenmiş olsun. Soylu'nun yaptığı en sıkıntı işi o cümleyi sarfetmesidir biliyosan söyle bırak karışsın toz duman olsun. adamların amacı ortalığı karıştırmak olduğu kadar akıntıya yön vermek. ya siz yön verirsiniz yada başkasının kontrol ettiği akıntıda ilerlersiniz.
    Cevapla
  • sorusoran 2 yıl önce Şikayet Et
    cevap vermez gene bence az para değil sence az para mı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...
Batı Çin'den dersini aldı: Türkiye için tarihi fırsat!