FETÖ'cü isimden Gergerlioğlu'nu zora sokacak itiraflar

FETÖ itirafçısı Muhammet G., "Doğum sonrası gözaltına alınması durumunda eşimin fotoğrafını, HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'na göndermem istendi. Twitter'dan gündem oluşturulacağı söylendi" dedi.

FETÖ'cü isimden Gergerlioğlu'nu zora sokacak itiraflar
FETÖ'cü isimden Gergerlioğlu'nu zora sokacak itiraflar
GİRİŞ 11.06.2021 06:43 GÜNCELLEME 11.06.2021 06:43
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

FETÖ'nün, yeni doğum yapmış örgüt mensubu kadınların bu durumundan faydalanarak algı oluşturmaya çalıştığı belirlendi. Emniyet'e teslim olan FETÖ üyesi Muhammet G., itirafçı olmak istediğini belirterek örgüte dair bildiklerini anlattı. Örgütün, yeni doğum yapmış elemanları üzerinden gündem oluşturmaya çalıştığını ifade eden Muhammet G., milletvekilliği düşürülen HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu'na fotoğraflar gönderildiğini söyledi.

FETÖ'CÜLER ÇOCUĞUN RESMİNİ İSTEDİ

Doğum yapan eşi hakkında yakalama kararı olduğunu kaydeden Muhammet G., "Cahit kod adlı örgüt üyesi, Viber programı üzerinden benimle irtibata geçti. Eşimin doğum sonrası gözaltına alınması durumunda, büyük çocuğumun ve eşimin fotoğrafını yollamamı istedi. Bu fotoğrafı HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'na göndermem halinde gündem oluşturabileceğini söyledi" ifadelerini kullandı.

AĞLAYAN ÇOCUK FOTOĞRAFI

Bir süre sonra eşinin FETÖ'den gözaltına alındığını anlatan Muhammet G., örgütün kendisiyle yeniden irtibata geçtiğini belirtti. "Benden özellikle ağlayan çocuk fotoğrafı göndermemi istediler" diyen Muhammet G., "Ayrıca açıklama olarak da 'Eşim KOM şube ekipleri tarafından sabaha karşı çocuklarımın gözü önünde hunharca bir şekilde alındı' yazmamı söylediler. Bu notu ve fotoğrafları Ömer Faruk Gergerlioğlu'na göndermemi istedi. Milletvekili, kendi sosyal medya hesaplarından paylaşarak gündem oluşturacaktı. Cahit kod isimli şahıs, Türkiye ve dünyada gündem yaratmak için bu şekilde örgüt üyeleriyle irtibata geçer ve bunu aracı olacak şahıslarla sosyal medyalara taşırdı" dedi.

İTİRAFÇILARA ÖRGÜT BASKISI

Eşinin itirafçı olduğunu "Halit" kod adlı Halil İbrahim Ö.'den öğrendiğini söyleyen Muhammet G., örgütün, eşinin etkin pişmanlıktan vazgeçmesi için baskı yaptığını anlattı.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK GAZETESİ
YORUMLAR 12
  • vay be 2 yıl önce Şikayet Et
    fetö kendi örgüt militanlarını mağdur algısı oluşturma figüranı olarak görmektedir. kendi örgüt militanlarını ve onların çocuklarını zerre umursamamaktadır. geçen haberde okudum. 2011 yılında fetöcüler 1 milyon 800 bin kurbanı kesmeden direk kendi kasalarına indirmişler. bu gün ortalama bir kurban bedeli bin tl desen elde edilen para 1 milyar 800 milyon tl eder. bu para ile rahat bir holding kurulur. demekki milletin parası ile her kurbanda bir holding kurmuşlar. vatanımızın milletimizin devletimizin kanını emmişler. vay be.
    Cevapla
  • gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    surat da meymenet yok
    Cevapla
  • algı yöntemi 2 yıl önce Şikayet Et
    bu fetöcülerin dinle imanla alakaları yoktur. hepside münafık. Peygamber Efendimiz s.a.s. aldatan bizden değildir demiştir. bu fetöcüler, insanları, kendilerinin mağdur oldukları yönünde kandırmak için oyunlar oynamışlar kendi örgüt mensuplarına hamile kalmaları yönünde talimatlar vermişlerdir. bu ne zavallı bir durumdur.
    Cevapla
  • kandırmak 2 yıl önce Şikayet Et
    fetö bu vermiş olduğu hamile kalın talimatı ile kendi örgüt mensuplarına ve onların çocuklarına hiç bir değer vermediğini göstermiştir. kendi örgüt mensuplarını sırf mağdur algısı oluşturabilmek için bir figüran olarak kullanmıştır. dinimizde böyle bir şey yoktur. sırf insanları kandırmak için oyunlar kurmak, kumpaslar kurmak, insanların hayatlarını hiçe saymak, insanları aldatmak dinimizde yoktur. bu fetöcülerin dinle imanla zerre kadar alâkaları yoktur.
    Cevapla
  • talimat 2 yıl önce Şikayet Et
    fetö sırf mağdur algısı oluşturabilmek için kendi örgütü içerisinde, cezaevlerindeki örgüt mensubu kadınların hamile kalması talimatı ile kendi örgüt mensuplarını ve onların çocuklarını hiç düşünmediğini açıkça göstermiştir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi