'Devleti yıkmamız lazım' diyen Şık'a tepki gösterenleri Özgür Özel kınadı

"Devleti yıkmamız lazım" diyerek kalkışma çağrısı yapan TİP vekili Ahmet Şık’a tepki gösterenleri bu kez CHP’li Özgür Özel kınadı.

GİRİŞ 11.06.2021 09:49 GÜNCELLEME 11.06.2021 10:51
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında 'Seçimle yasayla bu iş olmaz. Bu işin yolu sokak sokak sokak' sözleriyle kalkışma çağrısı yapan ve 'Katil devleti yıkmalıyız' diyen TİP vekili Ahmet Şık yerine, ona tepki gösterenleri kınadı. Özel, 'Kendisine karşı kullanılan ifadeleri son derece endişe verici buluyoruz' ifadelerini kullandı.

SEZGİN TANRIKULU DA SAHİP ÇIKMIŞTI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında 2 ayrı resen soruşturma başlatılan Şık'a, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu destek çıktı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tanrıkulu, Şık'ı etiketleyip "Ahmet Şık canımızdır ve dostumuzdur nokta" dedi.

KALKIŞMA ÇAĞRISI YAPAN AHMET ŞIK NE DEDİ?

Ahmet Şık, katıldığı bir yayında "Sosyal medya muhalifliğinden vazgeçin. Bu işin yolu sokak sokak sokak. Bu iş yasayla seçimle olacak değil. Bu iktidarı indirmenin yolu güçlü bir protesto hareketidir. Bunu yapamazsak çok şey kaybedeceğiz. Devleti yıkmamız lazım" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 38
  • HIDIR BUDUR 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar ABD darbelerine maruz kalmış, başına çuval geçirilmesini asla unutmayan Türk Milleti , BİDEN'ın ; "Türkiye'de artık ihtilal yerine MUHALEFETİ destekleyeceğiz !" cümlesini duydu yaaaa....!! İş bittiii.... Artık BİDEN değirmenine su taşıyan hiçkimse bu milletten destek görmez. Ağızları ile kuş tutsalar bile...
    Cevapla
  • VATANSEVER 2 yıl önce Şikayet Et
    Hain guruh 15 temmuza özlem duyuyorsanız otel lobilerinde rakı sofralarında değilde ; erkekseniz sizde sokağa çıkıp devleti yıkmaya çalışın.fare gibi saklandığınız delikten ciyaklamayın.!!!!!
    Cevapla
  • Adanalı vatansever 2 yıl önce Şikayet Et
    Yüce Allah’ım siz hainleri birdaha kalkmamak üzere sizleri yıksın. Adana
    Cevapla
  • Fatih torunu 2 yıl önce Şikayet Et
    Ekmeğini yediğiniz ülkemizin her lokması topunuza ve ailelerinize haram olsun ve maaşlarınızın hayrını göremezsiniz inşaallah . sizlere oy verip meclise sokanlarda bu vebale ortak olduklarını unutmasın.
    Cevapla
  • Salahattin Adana 2 yıl önce Şikayet Et
    Özgür yalakası başta reisinizi,tüm haketmeden devleti milleti soyan meclisteki asalakları kınamayı bırak LANETLİYORUZ.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor