Cumhurbaşkanı Erdoğan Tank Palet Fabrikası tartışmasına noktayı koydu!

Tank Palet Fabrikası ile ilgili konuşan Erdoğan, “Altını çizerek tekrar ediyorum: Fabrikamızın mülkiyeti Hazine’nin, tahsisi Milli Savunma Bakanlığımızındır. Yani burası devletin malıdır, tapusu devlettedir öyle de kalacaktır” dedi.

GİRİŞ 03.07.2021 07:42 GÜNCELLEME 05.07.2021 13:48
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Sakarya Arifiye’deki tank paleti fabrikasını ziyaret ederek, buradaki camide cuma namazını kıldıktan sonra, fabrika çalışanlarına hitap etti. CHP’nin iftiralarına yanıt veren Erdoğan, özetle şunları söyledi:

Altını çizerek tekrar ediyorum. Fabrikamızın mülkiyeti Hazine’nin, tahsisi Milli Savunma Bakanlığımızındır. Yani burası devletin malıdır, tapusu devlettedir öyle de kalacaktır. Fabrikanın işletmesini yürüten firma Türk firmasıdır. Burada çalışan işçilerimizin kadroları Milli Savunma Bakanlığımıza bağlı Asfat’ta bulunmaktadır. Dolayısıyla fabrika kadrosundaki hiçbir çalışanımız hak kaybına uğramamıştır.

SADECE FİNANSAL ORTAK

Üretim eskiden olduğu gibi Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda askerlerimizin kontrolünde devam etmektedir.. Fabrikayla ilgili her türlü denetim yetkisi Milli Savunma Bakanlığımıza aittir. Firmanın yabancı ortağı sadece finansal ortaktır. Hani diyorlar ya ‘Katar, Katar, Katar’. Evet Katar buranın finansal ortağıdır, yüzde 49’uyla. Yüzde 51 Türk ortaklara aittir.

İSPAT ETMEZSEN NAMERTSİN
Her kim bu fabrikanın satıldığını, hele hele yabancılara satıldığını iddia ediyorsa bilin ki yalan söylüyor. Yani Bay Kemal işi gücü akşam yalan, sabah yalan. İşte daha yeni. Ne diyor? Katar’ın çocuklarını, gençlerini tıp fakültesine biz sınavsız alıyormuşuz. Buna desek ki gel bunu ispat et. Eğer iddianı ispat edemezsen namertsin. Bunu ispat edeceksin. Sen bizim gençlerimize hakaret ediyorsun. Saygısızlık yapıyorsun.

İlginç soruya Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gülümseten cevap: Sen Karadenizli misin?İlginç soruya Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gülümseten cevap: Sen Karadenizli misin?

MİLLET BUNLARI SANDIĞA GÖMECEK
Hele hele bu itham üzerinden her kim ülkemize ve ordumuza iftira atıyorsa bilin ki devlet ve millet düşmanıdır. Nitekim bu fabrikayla ilgili yalan ve iftiraları pervasızca tekrarlayan CHP’nin başındaki bu zat, yargı tarafından tazminat cezasına da çarptırılmıştır. Milletimiz bu yalancıları 2023 seçimlerinde bir kez daha sandığa gömerek hak ettikleri cevabı verecektir. Bizim seçim tarihimiz belli, Haziran 2023. Bu leblebi, çekirdek işi değil. Siyaset dürüstlük ister, siyasette dürüst olacaksın. Ama dürüstlük bunların semtine uğramamış.

YORUMLAR 3
  • zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    samancılar dolar buraya
    Cevapla
  • Capla hama 2 yıl önce Şikayet Et
    Devlet te sen olduğuna göre
    Cevapla
  • yüzde 49 gitti. 2 yıl önce Şikayet Et
    isim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan öncülük etti! Türk siyasetinde yeni bir sayfa açıldı
Nüfus oranları açıklandı! Çocuk sayısı ile ilgili korkutan rakam