AK Parti'de Z kuşağı harekatı

Z kuşağına kendi torunlarını örnek gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Torunlarıma bakıp bu kesimi anlamaya çalışıyorum. Gençlerle ilgili bizim en önemli hedefimiz, aidiyet duygusunu geliştirmek olmalıdır" dedi.

AK Parti'de Z kuşağı harekatı
AK Parti'de Z kuşağı harekatı
GİRİŞ 04.07.2021 06:06 GÜNCELLEME 04.07.2021 10:28
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, siyasi gündemde en çok tartışılan konulardan biri olan Z kuşağı gençlerle ilgili olarak, “Ben torunlarımda da bunu görüyorum. Torunlarıma bakıp bu kesimi anlamaya çalışıyorum” dedi.  

Erdoğan, geçtiğimiz günlerde parti yöneticileri ile yapılan değerlendirme toplantılarında gençlere yönelik geliştirilecek politikalar konusunda görüşlerini dile getirdi. Z kuşağı başta olmak üzere gençlerle ilgili sunumların yapıldığı toplantıda, gençlerin lider tercihinde ilk sırada Erdoğan’ın yer aldığı, yine bu kesimin birinci tercihinin de AK Parti olduğu, ancak gençlerden gelen oyun, partinin aldığı toplam oy oranının altında kaldığı hatırlatıldı. Z kuşağını anlamak ve yeni bir vizyon geliştirilmesi konusunda görüşler dile getirildi.

TORUNLAR DA Z KUŞAĞI  

Cumhurbaşkanı Erdoğan da Z kuşağını torunlarını örnek göstererek değerlendirdi. Edinilen bilgilere göre Erdoğan, “Z kuşağını ben torunlarımda da görüyorum. Torunlarıma bakıp bu kesimi anlamaya çalışıyorum. Gençlerle ilgili bizim en önemli hedefimiz, aidiyet duygusunu geliştirmek olmalıdır. Aidiyet duygusunu kaybetmemeleri lazım. En büyük tehlike bu olur. Çocuğa sevgi verirsen, sevgi ile yaklaşırsan aileye karşı aidiyet duygusu da kendiliğinden gelişir. Bu kesimlere yönelik gelecekle ilgili bir vizyon çizmeliyiz, umut vermeliyiz. Sadece geçmişte yaptıklarımızı anlatmak yetmez. Geçmişe takılıp kalmadan, ama geçmişte yaptıklarımızı da anlatarak bir hafıza oluşturmalıyız” değerlendirmesini yaptı.

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ
YORUMLAR 61
  • CİHAN BURSA 2 yıl önce Şikayet Et
    Z KUŞAĞI Gençlik olarak Akparti Hükümetine Güveniyoruz inanıyoruz
    Cevapla
  • Z - KUŞAĞI MEHMET 2 yıl önce Şikayet Et
    İSTANBUL Z KUŞAĞI GENÇLERİMİZ OLARAK BİRLİK BERABERLİK İÇİNDEYİZ REİSİM saygılar sunuyorum
    Cevapla
  • Z - KUŞAĞI CEM 2 yıl önce Şikayet Et
    Z GENÇLİK OLARAK MERSİN ERDEMLİ İLÇEMİZ'den Saygılarımla
    Cevapla
  • Türkiye'm 2 yıl önce Şikayet Et
    Z kuşağı denilerek statü makam rütbe mi veriliyo? Kuralsızlığı asiliği gençlik zanneden zümre nin oyları( hepsi değil tabi ama çoğunluğu) eğlence,spor faaliyeti, sosyal faaliyet ,gençlik kamplarıyla alınamaz bana göre.bunların hepsini kullanır yinede çoğu oy vermez bence.bu kuşağın hepsinin ailesi anne babası yokmu? Asıl bilinci aile anne-baba verecek.15 temmuz hatırlatılacak,kurtuluş savaşı hatırlatılacak.ne günlerden ne günlere gelindiği anlatılacak.toplumun herkesiminde maddi manevi adil düzen olacak .imkanlar da,cezalarda adil olacak.z kuşağı x kuşağı yatırımları günü kurtarır.oy alırmı? Yorumsuz. Ya gelecek?? Toplumu kurtarır.garnım acıkdı ben yimaa gidiyom.
    Cevapla
  • 1 Kayseri'li 2 yıl önce Şikayet Et
    Dindarlıktan bahsederken anlatırmısın SÜRESİZ NAFAKA DİNİMİZİN NERESİNDE HANGİ HADİSDE VAR ? hangi Ayet de var ?eğer yoksa süresiz NAFAKA nerden buldunuz ?aileler çöküyor çözüm bulun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!
Konya'da korkunç ihmal: Çocuklar düğünde havaya ateş açtı