Haber 7'nin yakaladığı detayı Hikmet Genç yazdı...CHP yalanda senkronize olamadı

Kılıçdaroğlu ve Faik Öztrak'ın Tank Palet Fabrikası iddiaları birbirini tutmayınca ortaya skandal bir görüntü çıktı. Haber7.com iki farklı açıklamayı gün yüzüne çıkarırken önemli bir detayı da Akşam Yazarı Hikmet Genç değerlendirdi.

GİRİŞ 05.07.2021 11:06 GÜNCELLEME 05.07.2021 11:06
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Tank Palet Fabrikası ile ilgili Haber7.com'un yakaladığı detay yine gündeme oturdu. Fabrikanın satıldığı yönünde iddialarda bulunan Kemal Kılıçdaroğlu'nun parti sözcüsü Faik Öztrak'ın 'Biz sattılar demedik' yönündeki açıklamasıyla ters düşmesi bu kez Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç'in köşe yazısında karşımıza çıktı.

HABER 7 DETAYI YAKALADI

CHP'nin tank paleti fabrikası Katar'a satılıyor yalanı ortaya çıkınca CHP'li Faik Öztrak kameralar karşısına geçip çarketti. Öztrak 'Biz satmaktan hiç bahsetmedik" ifadelerini kullandı. Fakat CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun defalarca fabrikayı Katar'a sattınız dediği görüntüler ortaya çıktı.CHP'nin olayın bir satış olmadığını anladığında bu açıklamasını değiştirerek  kamoyunda bir algı oluşturup, resmi bir karşılığı olmayan "peşkeş çektiniz" ifadesini kullanması dikkatlerden kaçmadı. Haber7.com söz konusu açıklamaları gün yüzüne çıkardı.

YİNE GÜNDEMDE

Söz konusu skandalla ilgili Hikmet Genç de köşe yazısında "Öztrak bu sefer Kılıçdaroğlu'nu yalanladı. Aslında yalanı başka bir yalanla örtmeye çalıştı. E biz kaç defa duyduk Kılıçdaroğlu'ndan. "Sattınız" dedi. Konuşma metni var, haberi var, videosu var..."Ne önemi var?!" değil mi?.. Onca yalandan buna mı takıldık şimdi?.." ifadelerini kullandı. 

"BÖYLE BİRİNE MEMLEKET TESLİM EDİLİR Mİ?"

Genç yazısının sonunda ise, "Çok klişe oldu ama, o yalanda ısrarcı olduğu için ben de ısrarla soruyorum.Hiç böyle birine memleket teslim edilir mi?.. Bırakın ülkeyi, herhangi bi'şeyi yönetebileceğine aklınız kesiyor mu?!." diyerek tepki gösterdi.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 5
  • bülent 2 yıl önce Şikayet Et
    Birinin ne yapacağını merak ediyorsan geçmişine bak..
    Cevapla
  • Kayseri_38 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu YALANCI MUHALEFETTEN BİR CACIK OLUR DİYEN varsa bilin ki; KESİNLİKLE O CACIĞIN HIYARIDIR. Vatandaşı APTAL MI SANIRLAR Kİ, Bu iğrenç yalanlara inandığımızı düşünmekteler ve hala YALAN SÖYLEMEKTELER. Vallahi Yalanlarından midem bulandı,TİKSİNDİM ARTIK. Bu ne ya..
    Cevapla
  • Türkoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Zaten Reisimiz de boşuna söylemedi, 5 tane koyun versen güdemez, kaybedip gelir diye
    Cevapla
  • Türkoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    SSK genel müdürlüğü yapmış olan bu zatın neyi ne kadar yönetebildiği ortada. Bu konuda bir belirsizlik yoktur, her şey apaçık ortadadır.
    Cevapla
  • salih 2 yıl önce Şikayet Et
    chp normal yalan makinasını nasıl kurarsan onu söyler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?