MHP lideri Bahçeli: Kılıçdaroğlu da Tosuncuk gibi bedelini ödesin

Son dakika haberi: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Tosuncuk nasıl bedel ödeyecekse Kılıçdaroğlu da ödesin" dedi.

GİRİŞ 06.07.2021 10:37 GÜNCELLEME 06.07.2021 11:42
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

Kılıçdaroğlu mağduriyet pozlarını bıraksın da hangi sözlerinin kanunlarla çeliştiğini düşünsün. Hiç kimse hukuktan üstün değildir. 

Oyalanmaya vaktimiz yoktur. Fezlekelerin görüşülüp karara bağlanması savsaklamak bizim nezdimizde sorumlu ve şaibeli bir tutum olacaktır. Kılıçdaroğlu bir ara yollara düşüp adalet arıyordu, akılsız başının ceremesini ayakları çekiyordu.

"KILIÇDAROĞLU DA TOSUNCUK GİBİ BEDEL ÖDESİN"

Tosuncuk nasıl bedel ödeyecekse Kılıçdaroğlu da ödesin. Kendine güveniyorsa dokunulmazlığın kaldırılmasına bizzat kendisi önayak olmalıdır. Söz veriyorum. İlk kez CHP'ye destek vereceğim.

Türkiye'de üstlerin hukuku değil hukukun üstünlüğü hakimdir. Biz cüzdanı ile vicdanı arasına sıkışmayan hakimlere güveniyoruz. 

AYM'NİN GERGERLİOĞLU KARARINA TEPKİ

Bu kapsamda Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı'nı göreve davet ediyorum. Dokunulmazlıkları kaldırılan milletvekillerinin ön kapıdan gönderilmelerinden bir müddet sonra hak ihlali kılıfıyla tekrar Meclis'e kabul edilmeleri millet iradesini yok sayan bir tasarruftur. AYM, HDP'li Gergerlioğlu'nun tahliyesini istemiştir. PKK/KCK propagandası yaptığından dolayı 96 gündür Sincan Cezaevi'nde bulunan söz konusu karanlık şahsın hakkının ihlal edildiğini Anayasa Mahkemesi karar vermiştir. Yani CHP'li Berberoğlu gibi Gergerlioğlu'na da Meclis'e dönüş yolu açılmıştır. Günü geldiğinde, dağdaki eşkıya için de hak ihlali kararı verilecek midir?

SOYLU'YA DESTEK

Terörle mücadelede adını altın harflerle yazdıracak İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya yapılan saldırıyı asla ve asla kabul etmediğimizi tarihe not düşürmek istiyoruz. Kim demiş Sayın Soylu yalnız diye? Kim demiş Sayın Soylu kimsesiz diye? Mert ve milletperver bir devlet adamıdır. Hakkında ne söylenirse söylensin, bizim aldırış etmemiz mümkün değildir. 

YORUMLAR 46
  • serkan 2 yıl önce Şikayet Et
    adam lakabıyla kaldı
    Cevapla
  • kıbrıslı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bahçeli iyice saçmalamaya başladı
    Cevapla
  • Erhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Yüzde yüz doğruları söylemiş yakında dağdaki terörist içinde hak ihlali kararı verilirse şaşırmamak gerek biran önce anayasa mahkemesi kapatılmalıdır. Acaba üyelerinden birinin yakını yada oğlu kızı hdpkk lılar destek verdiği kanlı terör örgütü tarafından katledilseydi bu terörist destekleyici mv. Görünümlü şahıs hakkında gene hak ihlali kararı verebilecekmiydi
    Cevapla
  • Osman Polat 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Süleyman Soylu bu güzel vatanın aslanıdır aslanı çakallara yem edeceğimizi kim söyledi vatan hainlerine meze etmeyiz yiyorsa önce bizim canımız hodri meydan denediniz yine deneyin yiyorsa
    Cevapla
  • usta 2 yıl önce Şikayet Et
    hani kılıçdaroğlu tayyip erdoğana gel dokunulmazlıklarımızı kaldıralım diye meydan okuyordu. onun için sesi çıkmıyor. bu gün çıkmış CHP seçmenlerini Kafaya alır gibi,ben şunu yapacam ben bunu yapacam diye kendini kurtarıcı ilan ediyor. önce temizlik
    Cevapla
  • Naim 2 yıl önce Şikayet Et
    Cumhuriyet Döneminde Terörün Tek Rakamlara düştüğü,bitme Noktasına geldiği dönemdir bu dönem.Kimin Sayesinde İç işleri ve Milli Savunma Bakanımız.Aslan gibiler Uyku Uyumuyorlar Milletin Huzuru için.Milletimizde Onların Arkasında Dağ gibi Duruyor ve Destekliyorlar.Allah Korusun Yolunuzu Ufkunuzu Açık Etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'