CHP karıştı! Bir açıklama da Kılıçdaroğlu'ndan!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zülfü Livaneli'nin eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a yönelik sözleriyle ilgili açıklamada bulundu.

CHP karıştı! Bir açıklama da Kılıçdaroğlu'ndan!
CHP karıştı! Bir açıklama da Kılıçdaroğlu'ndan!
GİRİŞ 06.07.2021 15:50 GÜNCELLEME 06.07.2021 15:52
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

CHP lideri Kılıçdaroğlu, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu, eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal hakkındaki iddialarla ilgili sert sözler sarf etti.

Kılıçdaroğlu, "Mustafa Kemal Atatürk'ten bu yana CHP'de genel başkanlık yapmış herkesin başımızın üstünde yeri vardır. Türkiye'nin bu kadar derdi varken, bu kadar büyük rezaletler yaşanırken, olayı başka bir tartışma atmosferine çekmek, hem partiye ihanettir hem Türkiye'ye ihanettir" dedi.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katılarak konuşma yaptı.

'TÜRKİYE'YE İHANETTİR'

Kılıçdaroğlu "Son günlerde garip bir tartışma var. Önce kendi ailemize seslenmek zorundayız. Mustafa Kemal Atatürk'ten bu yana CHP'de genel başkanlık yapmış herkesin başımızın üstünde yeri vardır. Türkiye'nin bu kadar derdi varken, bu kadar büyük rezaletler yaşanırken, olayı başka bir tartışma atmosferine çekmek, hem partiye ihanettir hem Türkiye'ye ihanettir. Şöyle bir algı oluşturmak istiyorlar; ‘Zaten iktidar simsiyah. Yozlaşmış bir yönetim var. Oyumuzu kime verelim? CHP. CHP de onlar gibi'. Hayır efendim. CHP tertemiz bir partidir. Verilmeyecek hiçbir hesabımız yoktur. Dolayısıyla bu gereksiz tartışmadan herkesin süratle çıkmasını istiyorum" diye konuştu.

ZÜLFÜ LİVANELİ NE DEMİŞTİ?

Müzisyen, yazar ve yönetmen Zülfü Livaneli, "Baykal solcu muydu! Hiçbir alakası yok. Tipik bir Sünni, sağcı, Ankara politikacısıdır Baykal. Baykal pekâlâ DYP'de, ANAP'ta, DP'de görev yapabilirdi ve çok daha başarılı olurdu. Deniz Baykal Kürtleri, Alevileri, ezilenleri sevmez. CHP'nin Baykal gerçeğiyle hesaplaşması şart" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR 14
  • M kemal 2 yıl önce Şikayet Et
    Kemal aklı. İlk defa ülkeyi düşündü ve sessiz kaldı
    Cevapla
  • Cehalet H.Partisi 2 yıl önce Şikayet Et
    Tecavüz, iftira dolandırıcılık,kara para aklama, fetö ayakçiliği, PKK seviciliği, ihalelere fesat karıştırma, Devleti yurtdışında karalama vs. Gördüğünüz üzere CHP çok temiz bir partidir. Bu temizlik bembeyaz bir nur gibi CHP'nin tüm üyelerinin yüzünden yansımaktadır.
    Cevapla
  • Nihat köksal 2 yıl önce Şikayet Et
    Chp önce kendini aklasın sonra icini temizlesin Sonra atatüŕkle yatıp atatürkle kalkmasın ben neyi Yaptım ne ne yapacağim ne yi yapamadim.desin Sonra atatürkün vasiyetim var türkucüleri birayağı partide kalsinlar is bankasindan beslensinle bir Yemjn etsinler yeter meclise gelmeselerde olur Kımi tekerlekli sandelyede kimi ış bankta Atatürkün mirasini yesinler diyor atatürk geri gelse Hepiniz isr fras alm yun paraniz varsa amerkaya Kacarsiniz iktidara şunu niye yapmadin şunuda Yap diyemiyorsunuz. Herşeye hayır millette size Hayırrrrrr diyor
    Cevapla
  • Osmanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    CHP hicde temiz değil yalan dolan iftiralar tecavüz olayları hırsızlık yolsuzlukları neresi temiz boğazına kadar batmıştır
    Cevapla
  • Ahmet Şen 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum sana değerli kardeşim
    Cevapla
  • YLDRM 2 yıl önce Şikayet Et
    Fonladığınız HALK TV'de 1 saatten fazla 3 gazeteci ile konuşan ve konuşturulan Zülfü LİVANELİ yine 1 saat boyunca BAYKAL ve ECEVİT'i gömdü. Genel Başkan KILIÇDAROĞLU ise SAFA yatıyor. Yahu hiç mi haberin olmadı canlı yayında söylenenlerden üstelik bir de Livaneli kendi kanalında bunu yayınladı. Sizin bilginiz olmafan o yayın gerçekleşmez milleti mal yerine koymayın bari. Bu nasıl bir akıl tutulmasıdır Yarabbim?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor
Japon deprem uzmanından yeni uyarı! 'Asıl fay daha kırılmadı'