Ahmet Davutoğlu: İktidarın en güçlü adayı olacağız

Kamuoyu anketlerinde yüzde 0,05'i gören Gelecek Partisi hakkında iddialı konuşan partinin genel başkanı Ahmet Davutoğlu, 'İktidarın en güçlü adayı olacağız' dedi.

Ahmet Davutoğlu: İktidarın en güçlü adayı olacağız
Ahmet Davutoğlu: İktidarın en güçlü adayı olacağız
GİRİŞ 09.07.2021 11:21 GÜNCELLEME 09.07.2021 11:58
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Davutoğlu, çeşitli ziyaretler için geldiği Bayburt'ta, Aydıntepe ilçesi ile Arpalı beldesinde esnafı ziyaret etti. Kent merkezine gelen Davutoğlu parti binası önünde, otobüs üzerinden halkı selamlayarak gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Anketlerde yüzde 0,05'i gören Gelecek Partisi hakkında iddialı konuşan Davuoğlu "Gelecek Partisi adını gelecek koyduk biz geçmişe değil, geleceğe bakmak için. Süratle örgütleniyoruz. Süratle kamuoyu desteğini alıyoruz. İnşallah iktidarın en güçlü adayı olacağız." diye konuştu.

"NEDEN DEVA İLE BİRLİKTE HAREKET EDİLMEDİ?" SORUSUNA CEVAP

Davutoğlu bir gazetecinin "Neden DEVA Partisi ile birlikte hareket etmediniz?" sorusuna şu cevabı verdi: "Birlikte olmak için çok çaba sarf ettim. Gereken her şeyi yaptım ama Ali Babacan ve o dönem yanında bulunan arkadaşları ayrı bir şekilde çıkacaklarını ifade ettiler. Bu konuda gereken her fedakarlığı da yaptım, gerekenleri de söyledim. Doğru bir tavır değildi ayrı bir parti olarak çıkmak ama tabii 'O da onların tercihi' deyince onlara bir şey söylememiz doğru değil. Bizim açımızdan ayrı bir parti kurmayı gerektirecek görüş ayrılığı yoktu ama onlar için varsa tabii onların tercih edeceği bir yol bu. Herkesin bir siyasi parti kurma hakkı vardır. Herkesin toplumun önüne çıkma hakkı vardır. Siyasi partilerin sayısının artması da kötü bir şey değildir. Farklı alternatifler her zaman siyasi rekabeti de siyasete de ivme katar. Siyasi rekabeti hızlandırır. Bunu olumsuz bir şekilde görmemek lazım. Gelecek Partisi. Adını gelecek koyduk biz geçmişe değil, geleceğe bakmak için. Süratle örgütleniyoruz. Süratle kamuoyu desteğini alıyoruz. İnşallah iktidarın en güçlü adayı olacağız." diye konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 27
  • Osman Bube 2 yıl önce Şikayet Et
    söylediklerine kendisi bile inanmıyor,
    Cevapla
  • Has23 2 yıl önce Şikayet Et
    ah hoca kendini rezil ettin. ne diyim ben sana.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Olsun belki bir gün iktidar olur herkes bir umutla yola çıkıyor alternatif iyidir tek parti anlayışı demokrasiye aykırıdır, partiler olsun en iyisi ülkeye hizmet edeni ortaya çıksın herkes kendisini yapacaklarını anlatsın seçme ihtimali fazla olsun tek bir görüşe sürekli körü körüne bağlanmak doğru değil...
    Cevapla
  • İLKELİ 2 yıl önce Şikayet Et
    reis adama kafayı yedirtti yazık :(
    Cevapla
  • Adem ÖZTÜRK 2 yıl önce Şikayet Et
    sana ödenek verenleri ALLAHa havale ediyorum...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı