AK Parti'den İstanbullulara son dakika müjdesi: Artık ücretsiz...

Son dakika haberi: İBB Meclisi AK Parti Grubu’ndan İstanbullulara 2 müjdeli haber geldi. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe İSPARK müjdesini verdi.

AK Parti'den İstanbullulara son dakika müjdesi: Artık ücretsiz...
AK Parti'den İstanbullulara son dakika müjdesi: Artık ücretsiz...
GİRİŞ 13.07.2021 13:58 GÜNCELLEME 13.07.2021 13:59
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Son dakika haber: AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe yaptığı açıklamada; “Bugün size 2 müjdemiz var! Sağlık çalışanlarımızın toplu taşıma ve İSPARK’ları ücretsiz kullanma hakkını 31 Aralık 2021’e kadar uzatıyoruz. Minibüsçülerimizin ise 1 Ocak 2020’den 1 Ocak 2022’ye kadar İSPARK kullanımlarının ücretsiz olmasını karara bağlıyoruz. Şimdiden hayırlı olsun.” dedi.

CHP’li İBB Başkanı, sağlık çalışanlarına yönelik ücretsiz otopark ve toplu taşıma hizmetini 1 Temmuz itibariyle sonlandırmıştı. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin talimatıyla; salgın riskinin henüz bitmemesi, aşılama hizmetinin devam etmesi nedeniyle sağlık çalışanlarına tanınan hakkın uzatılması için çalışma başlatıldı. 

31 ARALIK 2021’E KADAR UZATILACAK
İBB Meclisi AK Parti Grubu’nun çalışmalarını tamamlamasıyla söz konusu teklif Temmuz ayı meclis gündemine alındı. Müjdeli haberi İstanbullularla paylaşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe, “Sağlık çalışanlarımızın toplu taşıma ve İSPARK’ları ücretsiz kullanma hakkını 31 Aralık 2021’e kadar uzatıyoruz.” dedi. Söz konusu haktan; tüm sağlık kurum ve kuruluşlarında çalışan memur, işçi, sözleşmeli tüm çalışanların, İBB ve ilçe belediyelerindeki sağlık çalışanlarıyla İBB Mezarlıklar Müdürlüğü çalışanları istifade edebilecek.

MİNİBÜSÇÜ ESNAFINA EKONOMİK DESTEK
Bir diğer müjde de minibüsçü esnafına geldi. Pandemi koşullarından olumsuz etkilenen sektörlerin başında gelen minibüsçülere destek olmak yeni bir teklif hazırlandı. AK Parti Grubu tarafından hazırlanan teklif hakkında bilgi veren AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe, “Minibüsçülerimizin 1 Ocak 2020’den 1 Ocak 2022’ye kadar İSPARK kullanımlarının ücretsiz olmasını karara bağlıyoruz. Şimdiden hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 35
  • Birisi 2 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın kardeşim yapılan iyilikler hemen unutuluyo ibb ne yaparsa yapsın kötü yapılanı iyileştirmeye çalışmayın 3 gün sonra unutulur sizin yaptığınız ibb den Allahrazıolsun derler elleme bırak
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    İstanbulluya guzellik yapacaksaniz sehir icindeki otoyol giselerini kaldirin, kopruleri ucretsiz yapin veya fiyatini dusurun. Bana ne saglik calisaninin ispark ucretinden
    Cevapla
  • Muşlu 2 yıl önce Şikayet Et
    CHP engel olamyı bırkmalı ak parti meclis üyeleri su ya zam yapcak engel oldunuz arasaları pelkeş eckecek engel oldunuz ulaşıma zam yacak engel oldunuz deniziler musilaj oldu her yer temizlediniz yamayın bırakın reise ders vermeye kalaknlar bir ders alsınlar.
    Cevapla
  • Deniz 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum.yuz ifadesinde bir samimiyet olmayan.yalanlarla.dolanlarla.secime almak için.suya zammı düşürerek ar din.dan kol gibi zam yaparak.hatta yüzde yüz.zammi meclis e getirerek.akparti meclis üyelerinin.reddiyle isteği olmadı.ama diyorum ki bu millet bunu ha etti.karismasin.soysun istanbullu.hizmet zaten.yok.buna oy verip kazandirdiysalar.cezasini çeksinler.hak bunlara ödül varsa cezada var...
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Ak parti akıllanmaz İstanbulu 5 sene chp ile baş başa bırakın patatesin kilosu kaç para öğrensinler
    Cevapla
  • tugay 2 yıl önce Şikayet Et
    ak parti yapar onlar sahiplenir malüm kitleleride inanır
    Cevapla
  • ÇAKMA 4B Lİ 2 yıl önce Şikayet Et
    çakma 4b garabeti bitsin artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı