Diyarbakır ile İzmir mitingleri hakkında çarpıcı tespit

CNNTürk'te Akıl Çemberi programına katılan gazetecilerden Melih Yiğitel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Diyarbakır mitingi ile terör örgütüne meydan okuduğunu, İzmir mitinginin de CHP ile HDP ittifakının alenileştirdiğini söyledi.

GİRİŞ 13.07.2021 22:18 GÜNCELLEME 13.07.2021 22:18
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

CNNTürk'te Göksu Öngören Özgür'ün sunduğu Akıl Çemberi programında  Sosyolog-Gazeteci Dr. Hulki Cevizoğlu, Siyaset Bilimci Doç. Dr. Hasan Basri Yalçın, Kamuoyu Araştırmacısı Hakan Bayrakçı ve Gazeteci Melik Yiğitel gündeme ilişkin yorumlarda bulundular. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hafta sonunda Diyarbakır'da yaptığı mitingle ilgili değerlendirmelerde bulunan yorumculardan Hulki Cevizoğlu, Cumhurbaşkanı'nın çözüm sürecine ilişkin ifadelerine dikkat çekerken Melih Yiğitel ise bu mitingin HDP ve PKK'ya meydan okuma anlamına geldiğini söyledi. 

Melih Yiğitel Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Diyarbakır'da Cuma namazını PKK'nın Surda yerle bir ettiği sonradan onarılan camide kılmasını HDP önündeki annelerin yanına gitmesini terör örgütüne meydan okuma anlamına geldiğini söyledi.

İzmir'de CHP ve HDP'nin öncülüğünde gerçekleşen mitinge de değinen Melih Yiğitel, bu mitingin iki parti arasında perde gerisinden yürütülen işbirliğinin ve ittifakın gözler önüne serdiğine dikkat çekti. Yiğitel "CHP, HDP'ye sürekli "elma dersem çık, armut dersem çıkma" diyordu. Oysa mitingte Pervin Buldan CHP'nin aldığı büyükşehir belediyelerini kendileri sayesinde aldığını ve bundan sonra herşeyin açıkça yapılmasından yana olduklarına yönelik ifadelerine dikkat çekti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 7
  • BOZO K 2 yıl önce Şikayet Et
    Bilmeyen mi var sözde ülkücü ip in ,sözde Atatürk cü cehapenin hdp ile ittifak ettiğini.
    Cevapla
  • Kamil 2 yıl önce Şikayet Et
    Yavuz agiralioglu katil seloya kahvaltida ne yersiniz diye sormus..
    Cevapla
  • vatandas 2 yıl önce Şikayet Et
    Chp yonetimi istifa etmeli.
    Cevapla
  • Ordulu 2 yıl önce Şikayet Et
    Reis gitsin de hdp-pkk ya mı oy verelim ???? Türk milleti bu kadar da aptal olamaz.
    Cevapla
  • Ersel 2 yıl önce Şikayet Et
    Onlar Türk değilki
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 2 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun CHP ne hala oy vereceklere....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan ile görüşme sonrası Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu'na 'engel olma' mesajı!
The Telegraph yazdı: Vladimir Putin'e büyük şok!