İYİ Partili isimden skandal 'Ömer Halisdemir' paylaşımı! Tepki yağdı

İYİ Parti Tokat İl Başkan Yardımcısı Uğur Songül Sarıtaşlı FETÖ'cü darbeci Semih Terzi'ye sahip çıktı. 15 Temmuz Kahramanı Astsubay Ömer Halisdemir'e 'Asıl Darbeci' dedi. İYİ Partili Sarıtaşlı, kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi.

İYİ Partili isimden skandal 'Ömer Halisdemir' paylaşımı! Tepki yağdı
İYİ Partili isimden skandal 'Ömer Halisdemir' paylaşımı! Tepki yağdı
GİRİŞ 25.07.2021 22:53 GÜNCELLEME 25.07.2021 23:24
Bu Habere 332 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Tokat İl Başkan Yardımcısı Songül Sarıtaşlı paylaştığı tweette Semih Terzi'nin tersine asıl darbecinin Ömer Halisdemir olduğunu belirtti. Skandal paylaşım büyük tepkiyle karşılandı.

YOĞUN TEPKİ ALINCA PAYLAŞIMI SİLDİ, HESABI KAPATTI

Sarıtaşlı attığı tweet sonrasında yoğun tepki aldı ve bunun üzerine önce twitter üzerindeki şahsi hesabından söz konusu paylaşımı sildi. Kendisine ve Şehit Ömer Halisdemir'e yönelik çirkin saldırısına tepkiler dinmeyince İYİ Partili yönetici bu kez dakikalar içerisinde hesabını komple kapatma kararı aldı.




ALPAY ÖZALAN: İYİ KELİMESİNİ DAHA FAZLA KİRLETMEYİN

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, söz konusu paylaşımla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Özalan, '' İyi Partili Uğur Songül Sarıtaşlı, kahraman şehidimiz Ömer Halisdemir'e hadsizce dil uzatmış.  Bu rezil paylaşımın hesabı yargı önünde mutlaka sorulacaktır. Kendinize başka isim bulun. "İyi" kelimesini daha fazla kirletmeyin'' ifadelerimne yer verdi.

NEDİM ŞENER'DEN TEPKİ!

Gazeteci Nedim Şener, skandal paylaşıma tepki gösterdi. Şener, "Bunu da mı yaptılar. FETÖ'cü darbeci Terzi'ye kahraman, Ömer Halisdemir'e darbeci demiş İP'li…" diye tepki gösterdi.

İHRAÇ İSTEMİYLE DİSİPLİNE SEVK EDİLDİ

İYİ Parti Tokat İl Başkanı Ömer Sağol; 15 Temmuz darbe girişiminde şehid olan astsubay Ömer Halisdemir'e "darbeci" diyen İYİ Parti Tokat İl Yönetim Kurulu üyesi Uğur Songül Sarıtaşlı'nın kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildiğini açıkladı.

İYİ Parti Tokat İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "İYİ Parti Tokat İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Uğur Songül Santaşlı, Twitter hesabında 15 Temmuz Şehidimiz Ömer Halisdemir hakkında akıl ve vicdan sahibi hiçbir Türk vatandaşının kabul edemeyeceği, İl teşkilatımız, ve bütün İyi Parti camiasını derinden özen oldukça çirkin bir paylaşımda bulunmuştur. Şehidimiz Ömer Halisdemir Türk milletinin Anadolu coğrafyasındaki varoluş mücadelesinin milyonlarca şehidinden birisidir. Ayni zamanda şehidimiz Ömer Halisdemir Türk milletinin yiğit evlatlarının bundan böyle darbeye kanları ve canları pahasına müsaade etmeyeceğini gösteren öncü bir şehidimizdir. Bu topraklarda varlığımızı borçlu olduğumuz, şehitlerimize yönelik saygısızlığı asla ve kat'a kabul etmeyeceğimiz bilinmelidir. Bu çirkin paylaşımdan haberdar olduğumuz an itibarıyla bahse konu kişiyi kesin ihraç istemiyle disipline sevk ettiğimizi ve bundan sonrasını yüce Türk adaletine bıraktığımızı kamuoyuna duyururuz" denildi.

YORUMLAR 332
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    İP fetöye dolanmış ayrılmıyor.
    Cevapla
  • Afk 2 yıl önce Şikayet Et
    İpini koparmış düşünce olarak bir baltaya sap olamamış kumandası dışardan insanımsı topluluk
    Cevapla
  • Afk 2 yıl önce Şikayet Et
    Kötü partililerin çoğu ne yazık ki böyle münafıkça düşüncelere sahip
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Vatan hainleri bunlar
    Cevapla
  • Paşalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Ön teker nereye giderse arka teker de oraya gider bunlar iktidara gelirlerse şehidimizin kabrini bile kaldırmaya kalkarlar RABBİM bunlara o fırsatı vermesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye, Irak, Katar ve BAE'nin imzaladığı tarihi anlaşmaya ilişkin ABD'den ilk açıklama!
Son Dakika: Erdoğan'dan 1915 mesajı!