CHP kendini ele verdi

Lağım sularının denize akmasının ardından suçu eski Belediye Başkanı Fuat Akdoğan’a atmaya çalışan CHP İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek’e AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’dan yanıt geldi.

GİRİŞ 27.07.2021 16:30 GÜNCELLEME 27.07.2021 16:32
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kuşadası’nda atık su hattında oluşan patlaktan boşalan lağım sularının denize akmasının ardından suçu eski Belediye Başkanı Fuat Akdoğan’a atmaya çalışan CHP İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek’e AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’dan yanıt geldi. Yavuz, Gürbilek’a “15 yıldır hiçbir hizmet yapılmadığının kanıtıdır” sözleriyle cevap verdi.

Yavuz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kuşadası ziyaretinde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun ilçeye yaptığı yatırımları anlattığı konuşmasını örnek göstererek CHP’lilerin kendi içinde çeliştiğini söyledi.

“KİME İNANACAĞIZ”

Yerel iktidarın açıklamalarıyla vatandaşın aklıyla dalga geçtiğine dikkat çeken Metin Yavuz, “Biz CHP Kuşadası İlçe Başkanı’na mı inanalım. Büyükşehir Belediye Başkanı’na mı inanalım. Burada birbirine tezat 2 konu var. Özlem Çerçioğlu, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu geldiğinde ‘Biz Kuşadası’nda altyapı için şunu yaptık, bunu yaptık bu kadar harcadık’ diye açıklama yapıyor. Diğer taraftan CHP İlçe Başkanı ‘15 yıl önce Fuat Akdoğan’ın yaptığı yatırım bunlar’ diyor” dedi.

“15 YILDIR ÇİVİ DAHİ ÇAKMAMIŞSINIZ”

Mehmet Gürbilek’in açıklamasını Kuşadası’na “15 yıldır hizmet yapılmayışın itirafı” olarak değerlendiren Metin Yavuz, “Demek ki 15 yıldır buraya siz bir çivi bile çakmamışsınız. Siz şuanda Çerçioğlu’nun Kemal Kılıçdaroğlu’na överek şak şaklarla anlattığı konuyu yalanlıyorsunuz. Bundan daha başka bir şey söylemeye gerek var mı? Burada bir ikilemdesiniz. Büyükşehir yatırımlarını mı yapmıyor? Yoksa siz bu suçu Fuat Akdoğan’a mı atıyorsunuz?” ifadelerini kullandı.

“ÖNLEMİ ÖNCEDEN ALMALIYDINIZ”

Şehri yönetenlerin Koronavirüs sonrasında yaşanabileceklere karşı önlem almaları gerektiğini de kaydeden Yavuz şöyle devam etti;

“Yöneticiyseniz, bir şehrin salgından sonra nelerle karşılaşacağı önlemlerini almanız gerekiyor. Çürük yerlerinizi tamir etmiyorsanız böyle sıkıntılarla karşılaşırsınız. Biz yerelde muhalefetiz ve görevimizi yapmak mecburiyetindeyiz. Bunun ulusal basına yansıması kötü bir reklam olmuştur. Bu görüntüyle insanlar karşı karşıya kaldı ve bunu insanların kafasından silmemiz lazım.”

KAYNAK: MANŞETAYDIN
YORUMLAR 2
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    CHP li belediyelerin kemikleştiği yerlerde gerçektende sıkıntı oluyor Türkiyeyi gezin bunu karalamak için söylemiyorum fakat bu böyle oy veren insanların tepki vermesi lazım yoksa karşısındaki partiye oy verenler ne kadar eleştirirse eleştirsin fark etmiyor belki bunların çocukları daha mantıklı olur kendi içlerinde düzgün eleştiriler getirirlerde hizmet gelir o bölgelere inşallah.
    Cevapla
  • ramazan 2 yıl önce Şikayet Et
    3 Hafta önce bende oradaydım gece aynı yerden azar azar yine akıyordu. çok şaşırmıştım. yiğenim burası hep böyle demişti.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: Alman Cumhurbaşkanı Ankara'da! Başkan Erdoğan resmi törenle karşıladı
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki sorun 50 saattir giderilmedi: Vatandaş isyan etti!