Bülent Turan: THK ile ilgili eleştiri yapacak en son kişi Kılıçdaroğlu'dur

AK Parti'li Bülent Turan 'CHP’nin bir dönem arka bahçesi haline getirdiği THK’yı kayyım bile kurtarmakta zorlanıyor. Dolayısıyla THK ile ilgili eleştiri yapacak en son kişidir Kılıçdaroğlu.' dedi.

Bülent Turan: THK ile ilgili eleştiri yapacak en son kişi Kılıçdaroğlu'dur
Bülent Turan: THK ile ilgili eleştiri yapacak en son kişi Kılıçdaroğlu'dur
GİRİŞ 07.08.2021 15:11 GÜNCELLEME 07.08.2021 16:00
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Turan, Lapseki İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Parti'li Turan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun THK ziyaretinde yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. Ucuz siyasi polemikler çıkarmanın CHP klasiği olduğunu kaydeden  AK Parti Grup Başkan Vekili Turan, şunları söyledi:

“Herkes yanan ciğerlerimize, ormanlarımıza odaklanmışken ucuz siyasi polemikler çıkarmak tam bir CHP klasiği. CHP, Kılıçdaroğlu’yla 6 ok’u unuttuğu gibi, siyasi ahlakı ve nezaketi de unuttu.

Sayın Kılıçdaroğlu yatıyor kalkıyor; THK’nın uçaklarıyla ilgili birbirinden farklı mesnetsiz iddialarda bulunuyor. Milletin sinir uçlarıyla oynuyor, toplumda huzursuzluk oluşturmaya çalışıyor. Adeta yangına körükle gidiyor. Kılıçdaroğlu dün THK ziyaretinin ardından ‘çalışabilir uçak yok’ demişti, bugün ‘var’ diyor. Kendi bir şey söylüyor grup başkanvekilleri başka şey söylüyor.

"96 YILLIK THK’DAKİ KAYYIM SÜRECİNİN EN BÜYÜK MÜSEBBİBİ CHP’DIR"

Kaldı ki kamu yararına faaliyet gösteren bir dernek statüsünde olan, 96 yıllık THK’daki kayyım sürecinin en büyük müsebbibi CHP’dir. Eski yönetim kurulu üyelerine bakınız, çoğu ya CHP milletvekili ya da adayı. Düne kadar kurumun avukatları varken bile özel sözleşme imzaladıkları avukatları CHP’li meşhur isim ve kızıydı. Elini attığı her şeyi kurutan CHP, bugünkü THK’nın içinde bulunduğu durumun da en önemli sebeplerinden.

Hatırlayın, nasıl ki CHP siyasi vesayeti temsil ediyorsa, bürokratik vesayetin kollarından biri de düne kadar THK idi. Onlarca yıl tekel olarak kurban derileri toplandı, mahallesinden arkadaşından deri alan mahkemelerde süründürüldü, okullara bağış zarfları dağıtıldı. Tarım uçakları, sivil havacılığa destekler vb. beklenirken az sayıda Beyaz Türk’ün keyfi için kurum adeta arpalık olarak kullanıldı, borca battı. CHP’nin bir dönem arka bahçesi haline getirdiği THK’yı kayyım bile kurtarmakta zorlanıyor. Dolayısıyla THK ile ilgili eleştiri yapacak en son kişidir Kılıçdaroğlu.”

YORUMLAR 4
  • Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Bravo. Tamamı doğru.
    Cevapla
  • Abdulbaki Yeşil 2 yıl önce Şikayet Et
    Beyaz Türkler bu milletin tanzimattan buyana başının belası. Âdeta kemirgen hayvanlar gibiler. Keöirmedikleri devlet kurumu yoktur. İşte Belediyeler daha 2 yıl olmadan hepsi çöplük yuvası oldu. Yaş üstüne taş koyamadılar mevcudu koruyamıyorlar.
    Cevapla
  • Envers 2 yıl önce Şikayet Et
    CHP bu çalar çırpar umuhunu kurutur bu konuda üstüne kimseyi tanımam. Şuanda İstanbul ellerinde borç rekor düzeye çıkmış en son zekat fitre topluyorlardi plaket dağıtmak ve 7 bin TL ye yemek için.
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah için sorarım sizlere?Bir THK yönetemeyip borç batagına sürükleyenler acaba güzelim Türkiyemizi nasıl yönetmeye talipler?Aynı yıl İMF ye sıraya girecekler Ülke parsel parsel satılacak....Halk sokaga dökülecek...CHP..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler