CHP İlçe Başkanı'nın paylaştığı "saldırı" fotoğrafı kaza çıktı

CHP Bursa Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz'ın sosyal medya hesabından ilçe başkanlığına ait aracın aynası kırılmış araçla "Kaza yok, çarpma-sürtme yok, park halindeki ilçe arabamızın hali bu..." paylaşımı inceleme sonrası ters tepti.

CHP İlçe Başkanı'nın paylaştığı "saldırı" fotoğrafı kaza çıktı
CHP İlçe Başkanı'nın paylaştığı "saldırı" fotoğrafı kaza çıktı
GİRİŞ 20.08.2021 21:43 GÜNCELLEME 20.08.2021 22:51
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

CHP Bursa Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz, sosyal medya hesabından ilçe başkanlığının aynası kırılmış aracının fotoğrafını paylaşarak "Kaza yok, çarpma-sürtme yok, park halindeki ilçe arabamızın hali bu... Siyasette nefret söylemlerinin bize yansıması bugün böyle oldu..." açıklamasını yapmıştı. Ancak Başkan Yılmaz'ın saldırı iddiasının polis ekiplerinin çalışmasıyla gerçek olmadığı anlaşıldı. Aracın aynasının trafik kazası sonucu kırıldığı ortaya çıktı. Çarpan şahsın olay yerine numarasını da bıraktığı öğrenildi.

CHP Bursa Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekmişti.

Başkan Yılmaz, paylaşımında ilçe başkanlığının aracının saldırıya uğradığını iddia ederek şu ifadeleri kullanmıştı:

"Kaza yok, çarpma-sürtme yok, park halindeki ilçe arabamızın hali bu... Siyasette nefret söylemlerinin bize yansıması bugün böyle oldu... YAZIK... Bu araç, ilçemize gelemeyen ihtiyaç sahibi ailelerin bebeklerine bez ve mama götürüyor, bu araç hastaneye gidemeyen yaşlılarımızı taşıyor, bu araç erzak yardımlarını ihtiyaç sahiplerine götürüyor. YAZIK..."

SALDIRI DEĞİL, KAZAYMIŞ...

Başkan Yılmaz'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın ardından polis ekipleri çalışma başlattı.

Kısa sürede olayın saldırı değil, kaza olduğu anlaşıldı. 

Partinin aracına çarpan şahıs bulundu, emniyete götürüldü, ifadesi alındı.

Öte yandan kazaya karışan sürücünün olay yerinde numarasını da bıraktığı öğrenildi.

Başkan Yılmaz, sosyal medyada daha sonra şu paylaşımı yaptı:

"CHP Nilüfer İlçe Başkanlığımıza ait parti aracımızın durumunu öğle saatlerinde paylaşmıştık. İl Başkan Yardımcımız Av. Baran Güneş ile birlikte emniyet yetkililerimize yaptığımız şikayet sonucunda Mobesse kayıtlarından hızla olayı aydınlatan Bursa Emniyet Müdürlüğüne ve Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ederiz. Dün gece saatlerinde aracımıza çarpıldığı tespit edilmiş ve çarpan kişi emniyete çağırılmıştır."

KAYNAK: BURSA'DA GÜNDEM
YORUMLAR 46
  • İzmir 2 yıl önce Şikayet Et
    Benim aracıma 4 defa vurdular.birinde Polis geldi, sen bunları bulamazsın dedi uğraşma dedi. Aslında bizi uğraştırma dedi. Diğerlerinde çağırmadım. Ne çarpanlar numara bıraktı. ne de aracım üzerindeki numarayı aradı. Ben uğraşmayayım dedim. İyi ki ahiret var. İyi ki hesap var. Ama istenirsen bulunabiliyor.
    Cevapla
  • hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    karakteri olmayanlara chp li deniyor zaten
    Cevapla
  • Manisalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar 7/24 yalan söylemekten bi bıkmadılar gitti.
    Cevapla
  • Cihan 2 yıl önce Şikayet Et
    Alayının genel özellikleri çok kolay yalan söylerler yalana kendilèride inanır 1 .2 Alayı bencildir kendini herkesten üstün görür bütün hareketleri hatta yemin etmeleri bile sahtedir 3 özlerinde sadece kendi menfaatlerini düşünürler 4 taciz tecavüz rüşvet dolandırıcılık fesatlık gırla gider ama millete insanlıktan medeniyetten ahlaktan bahsederler
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar pinokya olsalardı burunları kopardı her halde bir kişide değilki hepsi mübarek yalan makinası utanmada yok insan çıkar özğr diler nede olsalar chpkk lı lar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam