CHP'li Salıcı parti örgütüne Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayını açıkladı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu duyurdu.

CHP'li Salıcı parti örgütüne Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayını açıkladı
CHP'li Salıcı parti örgütüne Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayını açıkladı
GİRİŞ 21.08.2021 11:36 GÜNCELLEME 21.08.2021 11:36
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, İzmir'de CHP 12. Bölge Toplantısı’nda parti örgütleri ile bir araya geldi. Toplantının bir kısmı basına kapalı gerçekleştirildi. Burada Salıcı'nın parti örgütüne 'seçime hazır olmaları' yönünde çağrıda bulunduğu öğrenildi.

Yine toplantının basına kapalı bölümünde Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayına ilişkin de konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'nın, "Bana göre Cumhurbaşkanı olacak kişi ittifakın lideri Kemal Kılıçdaroğlu." dediği belirtildi.

CHP'li Salıcı'nın şunları söylediği aktarıldı:

"Genel başkanlar arasında AK Parti’nin hamlelerine karşı, bu hamleleri boşa düşüren, ittifakın içinde ve dışındaki bütün partilerle, genel başkanlarıyla bu süreci götüren kim? Yine sayın Kemal Kılıçdaroğlu. Bundan sonraki süreci örgütleyecek olan, başında olacak olan, bana sorarsanız liderlik edecek, Cumhurbaşkanı olacak olan kişi yine Kemal Kılıçdaroğlu."

YORUMLAR 64
  • Fakir 2 yıl önce Şikayet Et
    Millet it tifakına niye oy vermiyorum? Bana o kadar uzaklar ki!!! Ne fikirlerimiz uyuşuyo ne zikirlerimiz, ne onlar mülteci statüsündeki insanlara hor bakarken biz elhamdülillah ensar-muhacir mantığıyla bakıyoruz ve Allah'ın izni ile bize düşman olanlar emeliline ulaşamıyo. İçlerinden çıkan bir kaç çapulcu için bir pireye yorganı yakmayız. Bu sadecece bie örnek. Pkkhdp aynı, batı ile ikişkilerde de ayrı dünyaların insanlarıyız. NİYE BU ZİLLETE OY VEREYİM Kİ?
    Cevapla
  • Saadetli 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Kılıçdaroğlu'na oy vermem/veremem kusura bakmasın...
    Cevapla
  • MSELİM 2 yıl önce Şikayet Et
    ibiş kemalden cumhurbaşkanı olmaz. olabilemez.
    Cevapla
  • Hakkı 2 yıl önce Şikayet Et
    Chp büyük müjde by kemaldan kurtuluyorlar
    Cevapla
  • Çifci baba 2 yıl önce Şikayet Et
    Kemal bey buna cesaret edemez onun derdi chp nin basında kalmak lider olarak ülkeyi yönetimiyecegini bilir Baskanlik ona yetiyor milletin derdiyle dertlenmek ona zor gelir diş ve küresel politikayı bilmez kemal beyin sağlığı bozulur üzülürüz sonra
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek