Nedim Şener'den Kılıçdaroğlu'na KHK tepkisi: Başka ne beklenir

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Sözüm söz, KHK ile görevden alınan, işine son verilen herkesi görevine iade edeceğim" sözüne gazeteci Nedim Şener'den sert tepki geldi.

GİRİŞ 27.08.2021 00:06 GÜNCELLEME 27.08.2021 00:56
Bu Habere 136 Yorum Yapılmış

Şener sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu'nun "Sözüm söz, KHK ile görevden alınan, işine son verilen herkesi görevine iade edeceğim" sözleri için, "15 Temmuz'da Bakırköy Belediye Başkanı'nın evinde saklanan, FETÖ'nün darbe girişimine "kontrollü darbe"diyen birinden başka ne beklenir" dedi.

Şener; "KHK ile ihraç edilen herkesi göreve iade etmekle" Kılıçdaroğlu'nun FETÖ ile mücadele planın ortaya çıktığını belirtirken Kılıçdaroğlu'ndan "darbecilere rütbelerini, FETÖ'cülere  şirket ve bankasını iade edip, Bylock ve ankesörü de suç olmaktan çıkarmayı da vaad etmesini" beklediğini söyledi. 

Barış Pehlivan'ın “FETÖ’cüler Erdoğan sonrası, Ergenekon ve Balyoz’da kumpas kurdukları Atatürkçüleri tekrar hapse atmaya hazırlanıyor” ifadelerini önceleri abartılı olduğunu düşündüğünü söyleyen Şener, Kılıçdaroğlu'nun  "KHK ile FETÖ’cü hakim ve savcıları da iade edeceğine göre neden olmasın” dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 136
  • zoruna mı gıttı 2 yıl önce Şikayet Et
    sonuna kadar desdekliyoruz hukuka uygun değil .niyet okuma bana göre terörist olmaz nedim şener burası huhu devleti hala
    Cevapla
  • isoo 2 yıl önce Şikayet Et
    kendinden olmayanları ordu dan attırmak , her sınava hile katıp bir yerlere gelmek hukuk mu? tarih de görülmemiş kendi vatandaşına silah sıkmak bunları sindire biliyor musunuz ?
    Cevapla
  • Yahya şahin 2 yıl önce Şikayet Et
    Başkalarının hakkını yiyerek oralara gelmek hukuka uygun mu.
    Cevapla
  • oy-kaybı 2 yıl önce Şikayet Et
    kemal, hemen cananı görevden al. yoksa eko ile canan, ikisi senin işini bitirecek. senin defterini dürecekler. bak şimdi. satrançtaki gibi. şimdi bu ekoyu kim getirdi. canan getirdi. eko bir piyon. peki onu getiren ve onu koruyan bir at gibi oyunda hareket eden kim canan. cananı görevden alırsan eko korumasız kalır. böylece ekoyu yemen daha kolay olur. hem ekoyu pasifize etmiş ve sesini kesmiş olursun. yoksa piyon ile at yani eko ile canan bir olup seni yiyecekler, defterini dürecekler. cananı görevden alırsan partindeki huzursuzluklarda bir nebze durur. partin çok oy kaybediyor zaten.
    Cevapla
  • Ahmet uğur 2 yıl önce Şikayet Et
    nedim şener adamsın seni tv poroglamlardan da takip ediyorum gerçekleri anlatmaya devam et senin dışardan fonlanan gastecileri biliyoruz onlara inat diren bu vatanın evlat ları bu vatanı savunmak zounda eğer bu memleket böyle bir insana nasıl teslim edilir yolda yürüyen bayan çocuğunun yanına gelen kılıçtar oğluna benim çocuğuğuma dokun ma diyor bu nedemek sen milleti kutuplara ayırıyorsun o kadının seçtiği cumhur başkanına hakaret edersen odasana öyle davranır hiçbir örgüte geçityok adamsın nedimşener .
    Cevapla
  • işin zor 2 yıl önce Şikayet Et
    kemal kemal. oyların eriyor. partinin içindeki taciz tecavüz hırsızlıklardan sonra şimdide fetöcülere karşı olanlar isyan bayrağı kaldırmak üzere. eee tabi ki haklılar. sosyalist ve atatürkçü olan deniz baykala operasyon yapan fetö sıra gelince kendilerine de operasyon yapacak. fetö chp yi tamamen ele geçirince. chp deki sosyalist ve atatürkçüler sırtından bıçaklanmak istemiyorlar haliyle. fetö bu hainlik ruhunda var. hainlik yapmadan duramaz. kaftançıyanı görevden alırsan belki biraz partinde durulmayı sağlayabilirsin. yoksa işin zor.
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Sana o yetkiyi kim verecek. Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşından sana hiç bir yetki yok. Anlaşılan yine rüya görmüşsün. Rüyanda istediğini yapabilirsin bütün yetkiler senin. Ama uyanınca ağlamak yalan söylemek yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li Sarıyer Belediyesi'nde torpil: Başkan Yardımcısının eşi müdür oldu
Maskeli hırsızların filmleri aratmaya kuyumcu soygunu kamerada!