Başkan Erdoğan'ın mesajına sırtını dönmüştü! CHP'den açıklama geldi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztrak, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Kadıköy'de düzenlenen törende, Başkan Erdoğan'ın mesajının okunduğu sırada sırtını dönen CHP Kadıköy İlçe Başkanı Narin'le ilgili, "Yaptığını doğru bulmuyoruz'' dedi.

Başkan Erdoğan'ın mesajına sırtını dönmüştü! CHP'den açıklama geldi
Başkan Erdoğan'ın mesajına sırtını dönmüştü! CHP'den açıklama geldi
GİRİŞ 31.08.2021 16:41 GÜNCELLEME 31.08.2021 16:51
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle İstanbul'un Kadıköy ilçesinde düzenlenen törende, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın mesajının okunduğu sırada sırtını dönen CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin'le ilgili, "Kadıköy ilçe başkanımızın yaptığını doğru bulmuyoruz'' dedi.

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde toplandı. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, toplantı sonrası parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Öztrak, bugün güne acı bir haberle başladıklarını ifade ederek, "Tiyatromuzun çok kıymetli bir ismini, Ferhan Şensoy’u kaybettik. Ferhan Şensoy'a Allah'tan rahmet, ailesine, sanat camiamıza ve ülkemize başsağlığı diliyoruz. Yine Kütahya'da öğle saatlerinde orta şiddette bir deprem oldu. Depremde can ve mal kaybı olmaması, en büyük dileğimiz. Tüm Kütahyalı hemşerilerimize geçmiş olsun diyoruz" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak

Ardından 30 Ağustos Zafer Bayramı'na değinen Öztrak, ağustos ayının tarihe altın harflerle yazılmış önemli zaferler barındırdığını belirterek, "Tüm bu zaferler, bizimdir. Bizi biz yapan tarihi dönüm noktalarıdır. Onlara, 'gömelim seni tarihe' deseniz de, tarihin sinesine sığmazlar. Dün 99'uncu yılını kutladığımız, 30 Ağustos 1922 Başkomutanlık Meydan Muharebesi, işte böyle bir zaferin adıdır" diye konuştu.

Meral Akşener'den CHP'li Başkan'ın skandal hareketine tepki!Meral Akşener'den CHP'li Başkan'ın skandal hareketine tepki!

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 31
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Faik Öztrak ı kutluyorum. Doğruya doğru, eğriye eğri.
    Cevapla
  • Serkan gul 2 yıl önce Şikayet Et
    CHP liler kendilerini haktan üstün gördükleri için Erdoğan'a karşı ön seçim kaybetti ve yetmiş yıldır da tek başına iktidarı Yok
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    CHP öyle olduğu müddetçe Çorum'da ki ablamızın yaptığı pek haksız sayılmaz bunları göremiyor lar yani sen beni tanımasan bende seni tanımam misali
    Cevapla
  • sahin 2 yıl önce Şikayet Et
    zihniyet aynı bildiğimiz şeyler bunlar insanlık dersi almamışlar
    Cevapla
  • Aydin 2 yıl önce Şikayet Et
    "Adam'lar" TÜRKİYE" arkalarını dönmüş bi kasetlerden, batılı dostların,darbelerden,komplolardan,yalanlardan,entrikalardan hdpkk'dan,ÜLKÜCÜLERDEN medet ummaya başlamışlar.ERDOĞAN'A arkalarını dönseler, ne oluuuur,dönmeseler ne olur. Avara kasnakları gibi booooş, boş dönüyorlar meydanlarda.
    Cevapla
  • İlyas aydn 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayin oztrak bu lari il veilc baskani yapyosunuz daha halktan oy beklyosunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?