Tunç Soyer, aklıdaki Cumhurbaşkanı adayını açıkladı: Kılıçdaroğlu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığının, CHP’yi de, Türkiye’yi de Millet İttifakı’nı da rahatlatacağını savunurken Kılıçdaroğlu için “Keşke aday olsa, çok memnun olurum” dedi.

Tunç Soyer, aklıdaki Cumhurbaşkanı adayını açıkladı: Kılıçdaroğlu
Tunç Soyer, aklıdaki Cumhurbaşkanı adayını açıkladı: Kılıçdaroğlu
GİRİŞ 31.08.2021 18:20 GÜNCELLEME 31.08.2021 20:52
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Dikili Kültür-Sanat-Demokrasi ve Emek Festivali'nin açılışına katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile ilçenin Kalem Adası'nda görüşen gazeteci Saygı Öztürk, farklı konular ile birlikte Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda görüşlerini de ortaya koydu. 

Saygı Öztürk, “İstanbul, Ankara büyükşehir belediye başkanlarının isimleri Cumhurbaşkanı adayları arasında geçiyor. İzmir neden yok” şeklindeki sorusuna Tunç Soyer'den şu cevabı aldı;

YEREL SİYASETİN GÜCÜ

“Cumhurbaşkanlığı için benim adım geçmesin. Ben, Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan memnunum. Belediye başkanlığını görevini çok severek yapıyorum. İzmir'de yapmak istediğim çok şey var. Yerel siyasete ve onun gücüne çok inanıyorum. Merkezde siyaset yapmayı hiç düşünmedim. ‘Belediye başkanı olmak için doğmuşum' diyecek kadar işimi çok seviyorum.”

"Cumhurbaşkanı adayı kim olmalı?" Soyer, hiç tereddüt etmeden, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aday olmalı. Bu durum bizi de memleketi de ittifakı da rahatlatır. Keşke öyle olsa” yanıtını verdi.

KAYNAK: SÖZCÜ
YORUMLAR 34
  • İSMAİL 2 yıl önce Şikayet Et
    10 seçim kaybettin utanmaz
    Cevapla
  • MaDMaX 2 yıl önce Şikayet Et
    mağlubiyet sonrası partiye kendisi başkan olmak istiyor sanırım. kk başka türlü bırakmayacak diyorlardır. ama böyle de bırakmaz ki!
    Cevapla
  • hacı emmi 2 yıl önce Şikayet Et
    soyer yakında seni de göreceğiz.
    Cevapla
  • Coşkun 2 yıl önce Şikayet Et
    Kk Dimyada pirince giderken evdeki bulgurdan olmak istemiyor. Seçilemiyeceğini çok iyi biliyor. Çünkü Reis in karşısında 20 seneden beri hiç seçim kazanamadı.
    Cevapla
  • rrrr 2 yıl önce Şikayet Et
    biz chp li cumhurbaşkanı istemeyiz çünkü onlar akraba ve sarayda çalışanlara beşer onar devletten maaş ödemiyorlar her şeyi satmıyorlar bu CHP liler iktidara gelirse çok kötü emekliye yüzde 50 zam yaparlar diye korkuyorum bunlar bizim İsrail e ödediğimiz faizleri de keserler
    Cevapla
  • Dsr 2 yıl önce Şikayet Et
    Aklınca bi şeyler söylüyorsun.Lakin çok amaçoook basit birisin.
    Cevapla
  • Mesut 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne sacmaladigini sende biliyorsunda iste laf olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir