CHP'li Özkoç'a yeni FETÖ suçlaması

Avukat Burak Bekiroğlu, CHP'li Engin Özkoç’un, firari FETÖ imamı Mahmut Yeter’den aldığı mesajı Kılıçdaroğlu’na ilettiğini, CHP’nin dillendirmeye başladığı KHK gündeminin bu şekilde başladığını iddia etti.

CHP'li Özkoç'a yeni FETÖ suçlaması
CHP'li Özkoç'a yeni FETÖ suçlaması
GİRİŞ 01.09.2021 06:16 GÜNCELLEME 01.09.2021 06:16
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

FETÖ üyeleri ile bağlantısı sık sık gündeme gelen CHP’li Engin Özkoç ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Avukat Burak Bekiroğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un firari FETÖ imamı ile görüştüğünü iddia etti. Bekiroğlu, “Engin Özkoç’a soruyorum: Yakın zamanda firari FETÖ imamı Mahmut Yeter ile görüştün mü, görüşmedin mi? Kılıçdaroğlu’nun KHK çıkışının,bu görüşmeden sonra olduğu doğru mu, değil mi?” sorularını yöneltti.

MİLLETVEKİLLİĞİ İÇİN FETÖ İLE GÖRÜŞME
Özkoç’un 2023 seçimleri için FETÖ üyeleri ile görüşmeler yaptığını belirten Bekiroğlu, Özkoç’a sorularını “Bu görüşmede, önümüzdeki genel seçimlerde milletvekilliği adaylığı için bazı isimler gündeme geldi mi, gelmedi mi? Bu isimlerden biriyle Ankara’da görüştünüz mü, görüşmediniz mi” diye sürdürdü. Özkoç-Yeter temasının facetime üzerinden gerçekleştiğini öne süren Bekiroğlu, Özkoç’un ABD ziyaretinde FETÖ’nün organize ettiği bir geceye katılıp ABD imamı ve Fetullah Gülen’in veliahtı İsmail Büyükçelebi ile görüşüp görüşmediğini de sordu.

ÖZKOÇ: KÜLLİYEN YALAN
Bekiroğlu’nun iddiaları hakkında Yeni Şafak’a konuşan Özkoç, “İspata dayalı olması lazım, delili olması lazım. Böyle bir görüşme yok. Böyle bir iddiaya karşı söyleyeceğim tek şey, külliyen yalan” dedi.

FETÖ İLE ABD'YE GİTTİ

Engin Özkoç, 17-25 Aralık’tan önce 2013 yılının başında Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı’yken FETÖ’nün ekonomik ayaklarından biri olan TUSKON ile ABD’ye gitmişti. Özkoç, CHP’li Bülent Tezcan, Gökhan Günaydın, Faik Tunay ve Ali Demirçalı ile Türk Amerikan Konvansiyon’unun enerji, ticaret ve kalkınma konulu toplantısına katılmıştı.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 41
  • temkin 2 yıl önce Şikayet Et
    bu eko ve cananı chp içerisinde istemeyen solcu ve atatürkçüler var. chp nin fetö tarafından ele geçirilmeye çalışıldığını görenler var. sosyalist ve atatürkçü olan deniz baykala kumpas kurup onu diskalifiye eden fetönün, chp yi tam olarak ele geçirince sıranın kendilerine de geleceğini sezmiş durumda olan solcu ve atatürkçü olanlar var. şimdi kemalin koltuğu tehlikede. eko ve canan kemali koltuğundan edip oraya ekoyu getirmenin derdinde. meral de bu ikisine destek veriyor. kemal merali iyi tanısa iyi olur. O zaman merale karşı temkinli olması gerektiğini ve ona güvenilmeyeceğini bilir. fetö haindir. ortak olup, iş tuttuklarına da hainlik eder. hiç merak etmeyin.
    Cevapla
  • çağdışı 2 yıl önce Şikayet Et
    Cehalet Hiyanet Partisi...
    Cevapla
  • mehmet muzaffer 2 yıl önce Şikayet Et
    bunlar çıkarı için yunana da sığınır abd de ülkeyide satar
    Cevapla
  • Şahit 2 yıl önce Şikayet Et
    Gözü kapalı yalan iftira atanlar konu kendileri olunca ispat delil aramak akıllarına geliyor.
    Cevapla
  • Sabır Meşhur İzle 2 yıl önce Şikayet Et
    2023 seçimleri çok önemli, Z kuşağı denen masonlar tarafından beyni yıkanan kitle, Türkiye düşmanı "10 Aralık Hareketine" asker olarak dizayn ediliyor. Sosyal medyada beyinleri devlet ve İslam düşmanları tarafından yıkanıyor. Herkes yerli ve milli sosyal medya kanallarına abone olup önemli videoları beğensin arkadaşlar, buradan kuru sıkı slogan atmakla olmuyor icraat lazım. Herkes elini taşın altına koysun, bu işin geri dönüşü yok. "Kıyam, Sabır Meşhur, Melih Esat Açıl, Abdurrahman Uzun ve benzeri kanalları takip edip destekleyelim lütfen.. En azından Sabır Meşhurun "10 Aralık Hareketi" adlı videosunu kesinlikle izleyin, izlettirin, her yere yayın..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı