Vedat Aygören: 40 yıllık CHP'liyim, böyle iftira görmedim

CHP’li Aylin Nazlıaka ve beraberindeki heyetin üzerine aracını sürüp “Çanakkale’de Reis’i size yedirtmeyiz” dediği öne sürülen kişi CHP’li Vedat Aygören çıktı. Aygören, "40 yıllık CHP’liyim, böyle iftira görmedim" dedi.

Vedat Aygören: 40 yıllık CHP'liyim, böyle iftira görmedim
Vedat Aygören: 40 yıllık CHP'liyim, böyle iftira görmedim
GİRİŞ 04.09.2021 14:17 GÜNCELLEME 04.09.2021 14:17
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Her fırsatta yalan ve iftiraya sarılan CHP'nin bir iddiasının daha algı operasyonu olduğu ortaya çıktı. Bir dizi ziyaret için Çanakkale'ye giden CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ve beraberindeki heyetin otobüsünün durdurularak taciz edildiği, "Çanakkale'de Reis'i size yedirmeyiz" denilerek üzerlerine araç sürüldüğü iddia edilmişti. Heyettekiler otobüsten indikleri sırada bir aracın üzerlerine geldiğini ve ezilme tehlikesi yaşadıklarını iddia etmişti. İddiaların gerçeği yansıtmadığı belirlendi. "Bu saldırılar bizi yıldırmayacak" diyerek sosyal medya hesaplarından algı operasyonu oluşturmaya çalışan Nazlıaka'nın olay sırasında söz konusu araçta bile olmadığı belirlenirken, olayla ilgili gözaltına alınan ve CHP'li heyeti arabasıyla ezmekle suçlanan Vedat Aygören'in ise CHP'li olduğu ortaya çıktı.

'SALDIRI DEĞİL TARTIŞMA'
İddiaların hedefinde olan Vedat Aygören Sabah Gazetesi'ne konuştu. Polis tarafından evinde gözaltına alındığında neden gözaltına alındığına bile anlam veremediğini belirten Aygören şunları söyledi:

CHP'nin şikayet dilekçesi AK Parti'li Bülent Turan'ı isyan ettirdi CHP'nin şikayet dilekçesi AK Parti'li Bülent Turan'ı isyan ettirdi

Çanakkale'de inşaat işleriyle uğraşıyorum. O gece aracımla evime doğru seyir halindeyken otelin önünde bir otobüsün uzun farlarını yakarak beklediğini fark ettim. Turist otobüsü olduğunu zannedip kendi otomobilimin farlarını söndürüp şoföre el kol hareketi yaparak, camdan önümü göremediğimi anlatmaya çalıştım. Camı açıp "Uzunlarını kapat" deyip olay yerinden ayrıldım.

'BÖYLE SİYASETİ KINIYORUM'
 (Basit bir yol tartışmasının ardından evine gittiğini belirterek) Sabah Güzelyalı'da yaptığım inşaata gittim. Akşam 17.00 gibi telefonum çaldı. Emniyetten arayarak gelmemi istediler. Emniyete gittiğimde gece dörtlüleri yakarak görüş açımı engelleyen otobüsün CHP'ye ait olduğunu öğrendim.
 Emniyette hakkımdaki suçlamaları öğrenince şoka girdim. Aracımı "Reis'i size yedirtmeyiz" deyip CHP'li heyetin üzerine sürdüğümü ve otobüse çarptığımı iddia etmişler. Oysaki ben polis söyleyene kadar otobüsün CHP heyetine ait olduğunu bilmiyordum. İnenlerin turist, otobüsün de tur şirketine ait olduğunu düşündüm. Aracım emniyete çekilip saatlerce incelendi. Ekspertiz gelip araçta kaza izi aradı. Yapılan incelemede olaya ait hiçbir iz bulunamadı ve bu tutanak altına alındı. Tutanakla otobüse çarpmadığım belgelendi.
 Yaşananları ve hakkımdaki iftiraları duyduğumda inanamadım. Ben eski bir CHP'liyim. Bana "İzmirli" derler. Beni bu şehir de, partim de çok iyi tanır. Ülgür (Gökhan) başkanım da bilir. Ben belediyenin inşaat işlerini yapan biriyim. Küçük bir yol tartışmasını bu noktalara getirdiklerine inanmıyorum. Bunun üzerinden siyaset yapmaya çalışanları kınıyorum.
 Şikâyetçi olmayı düşünmüyorum. Onlar bana bunu yapsa da ben duruşumdan vazgeçmem. İl başkanlığına gideceğim. İl başkanımızla ve belediye başkanımızla görüşeceğim. Bir özür bekliyor muyum? Evet açıkçası bana bu karalamada bulunanlardan bir özür bekliyorum.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 29
  • meraci83 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu parti ismini Değiştirmeli ve Cumhuriyet müfteri Partisi koymalıdır. Çünkü Atatürk ün CHP si ile uzaktan yakından alakası kalmadı. Yalan söyleme boyutunu çoktan geride bırakıp tamamen müfterilik üzerinden oy devşirme pozisyona girmiş adeta. Atatürk ün kemiklerini sızlatırken hiç umursamıyorlar bile!..
    Cevapla
  • Şaban 2 yıl önce Şikayet Et
    Birde Parti'nin önünde ki cumhuriyet i kaldırmaları gerek cumhuriyet e hakaret olur
    Cevapla
  • Bedir 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah bizleri Chp'lilerin iftiralarından korusun. Yarın birgün beni taciz etti derlerse vatandaş derdini nasıl anlatacak. Yalanın iftiranın bir cezası olmalı yoksa böyle devam eder gider
    Cevapla
  • Ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    Yalanları partisi daha ne olsun
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Turkiyede dürüst siyasetci varmi
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Şikayetçi olmamasinin nedeni bir daha CHP li belediyeden ihale alamamak, inşaatlarına ruhsat alamamak olmasın sakın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü