İmamları kesmekle tehdit etmişti: Sera Kadıgil'in iki yüzlülüğü!

Ezan okunmasından rahatsız olan, imamları kesmekle tehdit eden ve sokakta oynayan çocukların üzerine kızgın yağ dökmek gibi dehşete düşüren paylaşımlar yapan eski CHP'li yeni TİP'li Sera Kadıgil iki yüzlülüğü ile hayrete düşürdü.

İmamları kesmekle tehdit etmişti: Sera Kadıgil'in iki yüzlülüğü!
İmamları kesmekle tehdit etmişti: Sera Kadıgil'in iki yüzlülüğü!
GİRİŞ 06.09.2021 12:30 GÜNCELLEME 06.09.2021 12:33
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

CHP’den istifa ederek Türkiye İşçi Partisi’ne (TİP) katılan Sera Kadıgil, bir festivalde “Kimseye cinsiyet kimliğinden, cinsel yöneliminden, dilinden, dininden, ırkından ötürü ayrımcılık yapılmasın istiyoruz.” dedi. Kadıgil’in bu ifadeleri ezan düşmanlığı ve imamları tehdit ettiği tweetlerini akıllara getirdi.

CHP’den İstanbul Milletvekili seçilen Sera Kadıgil, partisinden istifa ederek Türkiye İşçi Partisi’ne (TİP) katıldı.

Ezan düşmanlığı ile bilinen ve imamları kesmekle tehdit eden Kadıgil, TİP tarafından “Biat Değil İnat” sloganı ile gerçekleştirilen KeçiFest’te bir konuşma gerçekleştirdi.

KADIGİL'DEN DEHŞETE DÜŞÜREN PAYLAŞIMLAR 

Ezandan rahatsızlığını çirkin sözlerle ifade eden, sokakta oynayan çocuklar için “Kızgın yağ dökem mi üstlerine?” diyerek vahşi sözler kullanan ve imamları kesmekle tehdit eden Kadıgil, festivalde yaptığı konuşma ile akıllara durgunluk verdi.

Konuşmanın başında gayriahlaki ifadeler de kullanan Kadıgil, “Yıl olmuş 2021, kimin kimi seveceğinden, kimin kiminle sevişeceğinden size ne be kardeşim! diyoruz. Kimseye cinsiyet kimliğinden, cinsel yöneliminden, dilinden, dininden, ırkından ötürü ayrımcılık yapılmasın istiyoruz. Çok şey mi istiyoruz? Biz çok şey istemiyoruz, biz barış istiyoruz.” şeklinde konuştu.

İMAMLARI KESMEKLE TEHDİT ETMİŞTİ 

İmamları kesmekle tehdit eden Kadıgil'in toplumda kimler için özgürlük istediği sosyal medya hesabından daha önce yaptığı paylaşımlarla daha net anlaşılıyor:

“O ezanlar ki şehadetleri dinin temeli ama benim yurdumun üstünde ebedi inlemesin artık nolur yaf resmen ağzıma ağzıma okunuyor her sabah. Kapıda oynayan çocuklardan rahatsız olunca kızgın yağ dökem mi üstlerine? Ya da uykumdan uyandıran ezan için camiyi basıp imam mı kesiyim?”

"CHP'DE TACİZ, TECAVÜZ TABİİ Kİ OLACAK" 

Öte yandan Sera Kadıgil, CHP'de milletvekili iken, "CHP içinde taciz, tecavüz vakaları oldu mu oldu, tabii ki olacak" demişti. Kadıgil'in bu sözleri kamuoyunda infiale neden olmuştu.

KAYNAK: AKİT GAZETESİ
YORUMLAR 19
  • Bedir 2 yıl önce Şikayet Et
    Güzel ülkem benim, seçip meclise gönderdiğimiz kişiye bakarmısın? Çürümüş kumaş gibi nereden tutsan elinde kalıyor.
    Cevapla
  • BLAUBERG 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadın ermeni.
    Cevapla
  • Halil 2 yıl önce Şikayet Et
    Çukurlar olmasa zirvelerin bir anlamı olurmuydu?
    Cevapla
  • ramazan 2 yıl önce Şikayet Et
    bu tür kanı bozuklar her dönemde çıkmıştır. çıkacaktır da. Allah bu gibilere fırsat vermesin
    Cevapla
  • müslüman 2 yıl önce Şikayet Et
    Valla ben kadının açıklamalarına kızmadım ezan biz MÜSLÜMANLAR için okunuyor bunlara saygı BÜYÜK TÜRK MİLLETİ'nin değerlerindendir. Halbu ki bu ne idüğü belirsiz yaratık bunları kabul etse idi ben kendimden şüpheye düşerdim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!
EURO 2024'te görev yapacak hakemler belli oldu! Türkiye'den tek hakem...