İBB 'askıda belediye'ciliğe geçti!

Tevfik Göksu, İBB yönetiminin “Askıda Belediye” uygulamasına geçtiğini söyleyerek, "İstanbulluların sağlığını nasıl askıya aldığınıza en güzel örneklerden biri kuyu suyunu Hamidiye suyu diye insanlara satmanızdır" açıklamasında bulundu.

GİRİŞ 13.09.2021 18:52 GÜNCELLEME 13.09.2021 18:55
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

İBB Meclisi’nde konuşan İBB AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu, İBB yönetiminin “Askıda Belediye” uygulamasına geçtiğini söyledi.

‘İBB yönetimi hizmet etmek yerine; mazeret üretme, partizanlık yapma, aldatma, yalan ve siyasi intihal ile İstanbul’u yönetmeye çalışmaktadır’ diyen AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu, ”Bunun neticesi olarak da hizmetleri askıya alarak, adeta ‘’Askıda Belediye’’ uygulamasını başlatmışlardır. Otobüs bakım onarımları askıda, ulaşım yatırımları askıda, metrobüsler köprü üzerinde askıda, kentsel dönüşüm askıda, deprem çalışmaları askıda, otoparklar askıda, arıtma tesisleri askıda, çevre ve yeşil çalışmaları askıda, halkın sağlığı askıda, hayvan bakımları askıda, seçimde verilen tüm sözler zaten askıda” şeklinde konuştu.

KUYU SUYUNU HAMİDİYE SU DİYE SATTILAR

‘Saydığım başlıkları çoğaltmak ve her biriyle ilgili onlarca örnek vermek mümkündür’ diyen Göksu, sözlerine şu şekilde devam etti:

“İstanbulluların sağlığını nasıl askıya aldığınıza en güzel örneklerden biri kuyu suyunu Hamidiye suyu diye insanlara satmanızdır. Partizan ihaleler yaptığınızı artık sağır sultan duydu. Bunlardan birisi de Hamidiye Suları konusunda yaşandı. İBB yönetimi, Hamidiye sularıyla ilgili bir ihaleyi, son seçimlerde bir ilçe belediyesinde CHP’den başkan adayı olan bir kişinin eşine vermiş. Bu CHP adayı arkadaş, Şile’nin Ulupelit mevkiinde kaçak bir dolum tesisi kurmuş ve o tesiste, kuyu suyunu Hamidiye ambalajlarına doldurup Hamidiye suyu olarak satıyormuş. Konu ortaya saçıldıktan sonra da tesis zorunlu olarak mühürlendi. Yandaşlarınıza para aktarma iradeniz çok aşikâr. Partizanlığın dibini bulmuşsunuz. Verdiğiniz ihalelerden zaten bunu anlıyoruz. Ama bunu yaparken halkımızın sağlığını askıya alıyorsunuz.

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Göksu'dan İBB'ye kritik soru!İBB AK Parti Grup Başkanvekili Göksu'dan İBB'ye kritik soru!

Fırat ve Göksu'nun birleştiği kanyona 96 metrekarelik Türk bayrağı	Fırat ve Göksu'nun birleştiği kanyona 96 metrekarelik Türk bayrağı

İBB'den zam için olağanüstü çağrı! Tevfik Gösu'dan tepkiİBB'den zam için olağanüstü çağrı! Tevfik Gösu'dan tepki

Son dakika: Tevfik Göksu, İSPARK gerçeğini açıkladı! İBB'nin kendi raporundaki bomba detaySon dakika: Tevfik Göksu, İSPARK gerçeğini açıkladı! İBB'nin kendi raporundaki bomba detay

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 26
  • Reis 2 yıl önce Şikayet Et
    Hamidiye suyu eko geldiğinden beri almıyorum. Yalan dolanlarla belediye yönetilmez. istanbul belasını buldu.
    Cevapla
  • sinemyıldırım 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu da her taraftan çıkıyor.Sevimsiz.
    Cevapla
  • Haci rahmeli 2 yıl önce Şikayet Et
    Birakin kuyu suyunu lagimdan su verin hiç bir seçmeni eleştirmez.
    Cevapla
  • iosen 2 yıl önce Şikayet Et
    istanbul seçimini yaptı hakettiler ellemeyin belediye istanbul halkına bunları yapmaya devam etsin
    Cevapla
  • Mehmet m. 2 yıl önce Şikayet Et
    Kedilerine iyi bakıyolar ama diğeeleei ölsün umurların da değil.
    Cevapla
  • zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    hamidiye su aboneliğimi iptal etmiştim ilk iş. dogru kararmis
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt