CHP'li Özkoç'un algı paylaşımı elinde patladı! O fotoğrafları görmezden geldi

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un "İBB'nin yurtları" diye yaptığı algı yönetimine Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu fotoğraflarla anında yanıt verdi.

CHP'li Özkoç'un algı paylaşımı elinde patladı! O fotoğrafları görmezden geldi
CHP'li Özkoç'un algı paylaşımı elinde patladı! O fotoğrafları görmezden geldi
GİRİŞ 16.09.2021 11:16 GÜNCELLEME 16.09.2021 11:35
Bu Habere 102 Yorum Yapılmış

CHP'li Engin Özkoç, sosyal medya hesabından algı operasyonlarına bir yenisi daha ekledi. Son olarak İBB'nin yurtlarıyla KYK'nın yurtlarını karşılaştırmaya kalkan Özkoç'a Bakan Kasapoğlu, fotoğraflarla cevabı verdi.

Sosyal medya hesabından nereden alındığı belli olmayan iki fotoğraf paylaşarak "İBB'nin açtığı yurt/ KYK'nın açtığı yurt" diyen Özkoç, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin yaptığı yurtları İstanbul Belediyesi ile karşılaştırmaya kalktı.

Son dakika: KYK yurt başvuru sonuçları açıklandıSon dakika: KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı

"KÖTÜ NİYETLİ PAYLAŞIM"

Fotoğrafların gerçeğini ve doğrusunu resmi sosyal medya hesabından paylaşan Gençlik ve Spor Bakanı Dr.Mehmet Kasapoğlu şu açıklamada bulundu:

"Sayın Özkoç, bu eksik ve kötü niyetli paylaşımınıza istinaden, ülkemizin dört bir yanındaki 'GSB Yurtlarımızın' fotoğraflarından paylaşmak isterim. Sonuçta yanlışları düzeltmek de görevimiz, öyle değil mi?"

İŞTE KYK'YA AİT YURTLARDAN BAZI GÖRÜNTÜLER;

YORUMLAR 102
  • Adnan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem ne yaptiki istanbula şu anda belediyenin yaptığı metro inşaatları tamamen durmuş durumda öyle daha sola şunu yapıyoruz yapacağız diye pankart aşmakla olmuyor konuşan Engini zaten bu halk asla ciddiye almıyor o daha bunun farkında degil
    Cevapla
  • Cem 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakan toki acil İstanbul a 10.000 öğrenci kapasiteli yurt binaları yapmalı öncelik kiz öğrencilere verilmeli kiralar çok arttı
    Cevapla
  • Cezmi 2 yıl önce Şikayet Et
    Allahım tüm yalancıları, vatanını değilde siyasi saikini düşünenleri, bilerek yalan haber yapanları ve yayanları , değerlerimizin karşısında olanları , kahru perişan eylesin...
    Cevapla
  • @li 2 yıl önce Şikayet Et
    torun torba sahibi birisinin hergün onlarca yalan söylemesi entresan değilmi, hem yalanci hemde kel... yada hem kel hemde çok yalancı..
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Ekremi uzaktan yakından alakası olmamasına rağmen Fatih Sultan Mehmet hana benzeterek verdiler gazı verdiler gazı şişirdilerde şişirdilerki halk tarafından bir toplu iğneyle söndürüleceği aşikar belliydi. Ekrem o anda mikrofon kendisine geldiğinde ben Fatih olamam ama onun fethettiği İstanbula en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyorum deseydi işte o zaman lider olabileceğini ortaya koyabilirdi. Dostları meçhul/malum millet ittifakı tarafında liderden vazgeçtik milli bir başkan bile yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmene şiddet açıklaması
Azerbaycan'dan son dakika Fransa duyurusu: Olacaklardan bizi sorumlu tutmasın!