Bakan Koca'dan Menderes mesajı

Sağlık Bakanı Koca, " Adnan Menderes’i ve kendisiyle birlikte idam edilen arkadaşlarını rahmetle anıyoruz." açıklamasında bulundu.

Bakan Koca'dan Menderes mesajı
Bakan Koca'dan Menderes mesajı
GİRİŞ 17.09.2021 20:15 GÜNCELLEME 17.09.2021 20:34
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Başbakan Adnan Menderes 60 yıl önce bugün idam edildi. Yargılanması sırasında bu sonuca yol açacak bir suç isnadı bile söz konusu değildi. Fakat 27 Mayıs darbesine ait irade onun idamını istedi. Adnan Menderes’i ve kendisiyle birlikte idam edilen arkadaşlarını rahmetle anıyoruz." açıklamasında bulundu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 6
  • malkoçoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Mekanları cennet olsun onlar yattıkça onlara ve ailelerine bu zulmü reva görenleride Allah bildiği gibi yapsın.Zalim Başol,Cemal Gürsel,ve o sahte yargılamada görev almış ABD maşalarının Allah hesabını sorsun.
    Cevapla
  • aha 2 yıl önce Şikayet Et
    20 yıl ezanı türkçe okutup zalimlikleriyle bu aziz millete zülm eden zalimlere karşı direnen İSLAM KAHRAMANI mekanınız cennettir inşallah.
    Cevapla
  • Cafer 2 yıl önce Şikayet Et
    60 ihtilali niye oldu coni istedi ülkedeki maşaları TSK kullanarak halkın hüriradesiyle seçtiği başbakanı ve iki bakanını uydurma mahkeme asılsız suçlamalarla katlettiler.
    Cevapla
  • Sencer 2 yıl önce Şikayet Et
    Halkın hür iradesiyle seçtikleri başbakanı ve bakanlarını suçsuz yere katleden zorbalar ABD nin emrini tereddütsüz yerine getiren 60 ihtilalinin aktörleri dünyada halka ve adalete hesap vermeden geçip gittiler,Mekanınız cehennem ateşiniz bol olsun halk ülke düşmanları.
    Cevapla
  • Adnan 2 yıl önce Şikayet Et
    Menderes ve arkadaşlarına allahtan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun öğün o mahkemede kararı veren ve olayları o hale getirenlerin allakahretsin onlarda cehennemde cayır cayır yansın inşallah bugünde aynı olayları yapmaya çalışanlarına da allah cezalarını versin insallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular