BBP lideri Destici'den Türkevi için açıklama: Gurur duydum

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, New York'taki yeni Türkevi binasını kıymetli, anlamlı ve çok fonksiyonlu bir eser olarak gördüklerini vurguladı.

BBP lideri Destici'den Türkevi için açıklama: Gurur duydum
BBP lideri Destici'den Türkevi için açıklama: Gurur duydum
GİRİŞ 20.09.2021 22:24 GÜNCELLEME 20.09.2021 22:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Partiden yapılan yazılı açıklamada, Destici'nin Türkiye'nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilciliği ile New York Başkonsolosluğunun yer alacağı yeni Türkevi binasının açılışına katıldığı hatırlatıldı.

Açılışta tarihi bir günün yaşandığını belirten Destici, Türkevi binasını Türk milletine kazandıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Mustafa Destici, şunları kaydetti:

"İnanıyorum ki bu eser burada Türkiye Cumhuriyeti devletinin varlığını daha güçlü bir şekilde hissettirecek. Burada yaşayan Türk kökenli vatandaşlarımızın onunla birlikte bütün Müslüman dini kimliğe sahip kardeşlerimizin, bütün mazlum milletlerimizin de göğsünü kabartacaktır. Bu ev onların da kültür evi olacaktır. Her türlü faaliyetlerini yerine getirebilecekler, burada her türlü buluşmayı ve birlikteliği gerçekleştirebilecekler. Çok kıymetli, çok anlamlı ve hem de çok fonksiyonlu eser olarak görüyoruz. Bu açılışta bulunmaktan bir Türk evladı olarak büyük bir gurur duydum."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Serife 2 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH başımızdan eksik etmesin Baskomutanimizi. Gururumuz. Dünya Lıderımız.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler
Ankara'daki kritik ziyaret sonrası MSB kaynaklarından dikkat çeken Eurofighter açıklaması!