CHP’li Bekaroğlu'na sert cevap: Haddini bil

BBP Genel Başkan Yardımcısı Bülent İspir, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu’nun Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici hakkında attığı tweete cevap verdi.

CHP’li Bekaroğlu'na sert cevap: Haddini bil
CHP’li Bekaroğlu'na sert cevap: Haddini bil
GİRİŞ 25.09.2021 18:30 GÜNCELLEME 25.09.2021 18:30
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu’nun Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici hakkında attığı tweete, BBP Genel Başkan Yardımcısı Bülent İspir cevap vererek, “Haddini bil! Hadsizlik müflis siyasi geçmişlerinin ayrılmaz bir parçası olanları milletimize havale ediyorum” dedi.

BBP Genel Başkan Yardımcısı İspir, CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu'nun, BBP Lideri Mustafa Destici'nin ABD ziyareti hakkında attığı "Bindir makam uçağına götür, dünyayı görsün garibim. Tamamdır" tweeti hakkında açıklamada bulundu.



Bekaroğlu'nu tavrını 'siyasi garabet' olarak niteleyen İspir, "Aslını inkar eden, tutunamayıp bir uçtan ötekine savrulan siyasi garabet şahıs, utanıp sıkılmadan milletin değerlerini, ülkemizin ali çıkarlarını bütün dünyaya karşı savunan Cumhur İttifakının içinde milim sapmadan, kaya gibi duran Genel Başkanımızı eleştirmeye kalkmış. Haddini bil! Hadsizlik müflis siyasi geçmişlerinin ayrılmaz bir parçası olanları -en iyi cevabı her defasında aziz milletimizin vermiş olması hasebiyle- yine milletimize havale ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 32
  • Hüseyin Koçak 2 yıl önce Şikayet Et
    Herkesi kendileri gibi zannediyor bu ABD uşakları. Ağzı açık bidon ne sinyal verecek diye bekliyorlar. Belki bir iktidar umudu hayaliyle ne dediklerini, ne yapacaklarını iyice şaşırmış durumdalar. Bin beter olsunlar. Allah kötülere fırsat vermesin inşallah.
    Cevapla
  • Ece 2 yıl önce Şikayet Et
    Millet ittifakı kudurmuş önüne gelene saldırıp duruyorlar.Başka bir işe yaramazlar zaten.
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibi hainlere destek olmuyor omurgasiz adam nerde menfaat sen oraya
    Cevapla
  • ENVER DAĞCI 2 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet bekaraoglunun biz geçmişini iyi biliriz Zerre kadar karekter seref haysiyet olsaydi refahtan saadetten istifa eder de #CHP ye girermiydi Tek kelimeyle şeref özürlü
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen önce kendi serefsiliginizi görün PKK ve apoyu kurtarma çalışmalarini bırakın siz çok beklersiniz iktidarı zor görürsünüz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan'dan son dakika Fransa duyurusu: Olacaklardan bizi sorumlu tutmasın!
Yargıtay'da seçim! Erdoğan devreye girdi düğüm çözüldü! Bir isim adaylıktan çekildi