Hıncal Uluç itiraf etti: İmamoğlu telefonlarımı açmıyor

Sabah Gazetesi Yazarı Hıncal Uluç, yakın arkadaşı, dostu İBB Başkanı İmamoğlu'nun "Her şey güzel olacak" sloganını tersine çevirdiğini ve artık Uluç'un telefonlarını dahi açmadığını yazdı.

Hıncal Uluç itiraf etti: İmamoğlu telefonlarımı açmıyor
Hıncal Uluç itiraf etti: İmamoğlu telefonlarımı açmıyor
GİRİŞ 27.09.2021 15:00 GÜNCELLEME 27.09.2021 15:04
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

Sabah Gazetesi Yazarı Hıncal Uluç, köşesinde "Her şey çok ne olacaktı?"  başlıklı bir yazı kaleme aldı.

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "Her şey çok güzel olacak" sloganının tersine döndüğünü kaydeden Hınçal Uluç şu ifadeleri kullandı:

"'Her şey çok güzel olacak' ne güzel bir seçim sloganıydı. Söyleyen de, Beylikdüzü'nün çok gidip, çok görüp, çok hayran olduğum Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu... 'Kazanırsa, yaşadı İstanbul' dedim. Rakip aday, Binali Yıldırım'dı. Onu da yakından tanıyordum. 'Hangisi kazanırsa kazansın, İstanbul kazanacak.' İmamoğlu kazandı.. Ve ne acıdır ki, o harika sloganı nerdeyse tersine döndü. Hiçbir şey çok güzel olmadı. Ama tersine çok şey, çok berbat oldu..."

"SELAMI SABAHI KESTİ"

"Yakın arkadaşım", "dostum" dediği Ekrem İmamoğlu'nun kendisiyle selamı sabahı kestiğini ve telefonlarını açmaz olduğunu aktaran Uluç şöyle devam etti:

"Yakın arkadaşım, dostum sandığım İmamoğlu selamı sabahı kesti. İçine düştüğü Millet İttifakı cumhurbaşkanlığı adaylığı hevesi, bir Sabah yazarı ile dostluğu kaldıramaz, diye düşündü herhalde... Bana kendisinin verdiği özel telefonunu açmaz oldu. Sonra başkasına devretti ve iletişimimiz kesildi. Bu köşeden sorduklarıma da cevap vermez oldu."

Hıncal Uluç ayrıca merhum Kadir Topbaş'a hiç oy vermediğini ve birçok konuda eleştirdiğini ancak Topbaş'a hakkının teslim edilmesi gerektiğini ve mega kente büyük hizmetler yaptığını anlattı.

Uluç, Kadir Topbaş'ın İstanbul'da çevre düzenlemesi olarak büyük işler başardığını ve İstanbul'a gelen yabancı turistlerin bu hizmetlere hayran kaldığını aktardı.

Hıncal Uluç çok sert çıktı: Ne yaptın İmamoğlu?Hıncal Uluç çok sert çıktı: Ne yaptın İmamoğlu?

YORUMLAR 73
  • Hainsin 2 yıl önce Şikayet Et
    Satılmış,kıskanç ve pili bitmiş kalem bu yalaka....
    Cevapla
  • turkim muslumanim 2 yıl önce Şikayet Et
    yas yetmis is bitmis diyor sana anla. ha bide 70 gelmisin chp savun. dun bak. ne hale getirdi ist. yalan ma kinasini soladi. 1900 km hizla gidiyor.
    Cevapla
  • Bilir 2 yıl önce Şikayet Et
    Hocam Bu Herif Patos Rumu Oy Verirken Neden Bizi Dinlemediz Biz Bagirtik Sahte Müslüman Diye Bize Inanmadiniz Her Firsatta Yunana Gidiyor Makaryosun Heykelini Dikti Dedik Anlamadiniz Hocam
    Cevapla
  • Kadir 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen bu yaşa gelip chp zihniyetini anlamadıysan ben sana ne deyim
    Cevapla
  • WWW 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen kaç yaşındasın CHP'nin chpli'nin ne olduğunu anlamamışsın boşuna yaşamışsın yazık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi