ABD'nin Ülkü Ocakları'na 'terör örgütü' soruşturmasında FETÖ parmağı

ABD Temsilciler Meclisi'nin Ülkü Ocakları'nın "yabancı bir terör örgütü olup olmadığının araştırılmasını" onaylamasında araştırmayı meclise sunan Dina Titus ile FETÖ elebaşısı Gülen'in "manevi oğlu" Enes Kanter'in bağlantısı ortaya çıktı

ABD'nin Ülkü Ocakları'na 'terör örgütü' soruşturmasında FETÖ parmağı
ABD'nin Ülkü Ocakları'na 'terör örgütü' soruşturmasında FETÖ parmağı
GİRİŞ 29.09.2021 21:05 GÜNCELLEME 29.09.2021 21:05
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

ABD Temsilciler Meclisi, geçtiğimiz günlerde aldığı kararla, Ülkü Ocakları'nın "yabancı bir terör örgütü olup olmadığının araştırılmasını" onayladı. Araştırmayı meclise sunan Demokrat Nevada Vekili Dina Titus'un Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in 'manevi oğlu' olan Enes Kanter ile toplantı yaptığı görüntüler ortaya çıktı.

ABD Temsilciler Meclisi, Nevada vekili Dina Titus'un Ülkü Ocakları'nın "yabancı bir terör örgütü olup olmadığının araştırılmasını" teklifini onayladı.

Tasarının yasalaşmasından sonra altı ay içinde, ABD Dışişleri Bakanlığı'nın araştırmaya ilişkin raporunu ABD Kongresine sunması isteniyor. Söz konusu maddenin bağlayıcı olabilmesi için savunma bütçe yasa tasarısının Senato'da da aynı şekilde kabul edilmesi ve ABD Başkanı Joe Biden tarafından imzalanarak yasalaşması gerekiyor.

TEKLİFİ SUNAN VEKİLİN FETÖ'CÜLERLE TOPLANTI YAPTIĞI ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan skandal kararın ardından bir kez daha FETÖ çıktı.

Araştırma önergesini meclise sunan Titus'un, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in manevi oğlu olduğunu açıklayan Enes Kanter’le toplantı yaptığı görüntüler ortaya çıktı.

YORUMLAR 9
  • ömür 2 yıl önce Şikayet Et
    abd ilişkileri germeye devam ediyor bakalım nerde kopacak.
    Cevapla
  • soru 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizim büyükelçi de bunları izliyor maalesef. Bizim büyükelçiler ne işe yarıyor biri görevlerini yayınlasa da öğrensek. Noter gibi gelen evrakı imzalamaya mı gidiyorlar o ülkelere.
    Cevapla
  • ismail 2 yıl önce Şikayet Et
    bir enciğin ne parmağı olacak ki. bu çakal ne anlar ülkü ocaklarından. bu iş chp ve ip işi. çünkü amaçları mhp yi ve ak partiyi bölmek ve birbirine düşürmek. ne demişti BIDEN çakalı. erdoğanı dostlarımızla devireceğiz. şimdi o oyunu oynuyorlar. kemal de bu kafa olmadığına göre meral gelinin parmağı vardır kesin. BU ÜLKEYİ BAKALIM PEŞKEŞ ÇEKEBİLECEKMİSİNİZ İTE ÇAKALA
    Cevapla
  • ahmet aydin 2 yıl önce Şikayet Et
    yani amerika heryerde ajanlari var, enesin sozuyle niye hareket ediyorki. bence bu herifide hedef gosterip ortalik karistirma pesindeler
    Cevapla
  • Adnan 2 yıl önce Şikayet Et
    Enes misin kenemisin ne haltsin lanet olsun sana utanmaz çukur adam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
En fazla altın üreten ülke açıklandı! Yılda 370 ton ile zirvede...
Galatasaray'da gönderilecek yabancılar belli oldu!