Muharrem İnce şoke oldu: Hakkımızı helal etmiyoruz, bizi sattınız

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Aydın'ın Didim ilçesinde esnaf gezisinde bir kadın İnce’ye “Size hakkımız helal etmiyorum; bizi sattınız” sözleriyle tepki gösterdi.

GİRİŞ 01.10.2021 19:21 GÜNCELLEME 01.10.2021 19:22
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Aydın ve ilçelerini ziyaret eden Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Didim’deki esnaf gezisinde Cumhuriyet Caddesi üzerindeki bir kadın İnce’ye tepkisini dile getirdi. 



İnce’ye seslenen ve adı öğrenilemeyen kadın “Muharrem Bey ben size hakkımız helal etmiyorum” demesinin ardından İnce “neden” diye sordu. Neden sorusunun ardından konuşmasına devam eden kadın “Ben geçen seçimlerde kapı kapı dolaştım. Oy istedim sizin için, ama siz ne dediniz. Kaç bin arkamda dediniz; İncenin cevabı ise 50 bin.. Dinleyecekseniz anlatayım” derken “Kadın bana o gün anlatacaktınız. O gün çıkıp açıklama yapacaktınız. Siz bizi sattınız" sözleriyle eleştirdi.



Kadının "sattınız" sözüne ise Muharrem İnce, “Beni satan CHP, 12 bin sandığa gözlemci koymadı. Belgesini göndereyim mi size” sözleriyle cevap verdi.

Muharrem İnce ve beraberindeki partililer Cumhuriyet Caddesi ve Atatürk Bulvarı üzerinde esnafı gezdi. Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenlerle bol bol fotoğraf çektirdi. İnce, daha sonra parti otobüsüyle şehir turu attı. Ardından İlçe binasını ziyaret eden İnce, partililerle sohbet edip fotoğraf çektirdi ve diğer programlar için ilçede ayrıldı.

YORUMLAR 15
  • sedat 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir akpartili olarak Muharrem ince gibi Biri olsun İsterdim CHP de hem Deniz hem Muharrem beyler en azında meşrepleri kökleri belli
    Cevapla
  • Cemal 2 yıl önce Şikayet Et
    Yüce Allah zalimleri kahretsin..Kimdir bu zalimler söyleyeyim,iyiliği,doğruluğu,hakkı ve hakikati çarptıran,fesat çıkarıp kin ve düşmanlığı yayarak insanları birbirine düşüren,çıkarları için her türlü pisliği yapan,fırsatını bulduğunda öldürmek dahil her kötülüğü fütursuzca yapan (bunun en bariz örneği de itrail terörist devletinin yaptıkları gibi) ve Allahı inkar edip şeytanın kulu ve köpeği olanlardır.İşte zalimlerin en belirgin özellikleri böyledir ve azabın en berbatına çarptılacak olanlar da bunlardır.Hem de sonsuz olarak.İşte kemal ve avanesini ben böyle görmekteyim.Allah bunları kahretsin.
    Cevapla
  • Emrah 2 yıl önce Şikayet Et
    Kadın, Fazla İçmiş Galiba.. Satılan, Muharrem İnce nin Ta Kendisi. Daha Bunu Bile İdrak Edemeyen, İnsanlarla Aynı Oya Sahibiz Maalesef
    Cevapla
  • YUNUS 2 yıl önce Şikayet Et
    Eğri cetvel den doğru çıkmaz.çıkmaz çıkmaz
    Cevapla
  • Ddd 2 yıl önce Şikayet Et
    Partiyi pkk ya peşkeş çeken kamala bir şey demez inceye kızar..
    Cevapla
  • seyyar 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir
Mehmet Büyükekşi olaylı sezonda yaşananlar için kulüpleri suçladı!